Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest szansa ze w nocy mnie nawiedzi @po poronieniu 2 dni bylo czysto wiec jak sie zaczyna plamienie to nawet jak bedzie skąpe to chyba moge to uznac za @? Czy tam sie moze jeszcze cos czyscic?
ICSI, bo wyniki meza sie pogorszyly. Jeszcze w marcu wyniki byly na tyle dobre (w innej klinice) ze probowalismy IUI. Od czasu jak na powaznie staramy sie to meza wyniki sie pogarszaja a im zdrowiej zyjemy to tym czesciej jakies przeziebienie albo dziwne jakies zapalenia i opuchlizny..ktore mogly pogarszac wyniki...jak sie pilo i imprezowalo kiedys to katar nas nawet nie lapal.A jaka metoda zapladnialiscie? Icsi? Moze warto sprobowac imsi...? Podobno sa watpliwosci co do skutecznosci tej metody ale ja wierze ze u mnie zadzialala![]()
Bo sie czlowiek dezynfekowal od srodkaICSI, bo wyniki meza sie pogorszyly. Jeszcze w marcu wyniki byly na tyle dobre (w innej klinice) ze probowalismy IUI. Od czasu jak na powaznie staramy sie to meza wyniki sie pogarszaja a im zdrowiej zyjemy to tym czesciej jakies przeziebienie albo dziwne jakies zapalenia i opuchlizny..ktore mogly pogarszac wyniki...jak sie pilo i imprezowalo kiedys to katar nas nawet nie lapal.
Jutro wlasnie ide sprMusiałabyś sprawdzić beta hcg jeśli spadło całkiem i wystąpi krwawienie to znaczy że miesiączka.
Jutro wlasnie ide sprdzieki za odp!
![]()
Dla mnie to "zagadka ludzkości" że patologia pije i pali a dzieci gromada...ICSI, bo wyniki meza sie pogorszyly. Jeszcze w marcu wyniki byly na tyle dobre (w innej klinice) ze probowalismy IUI. Od czasu jak na powaznie staramy sie to meza wyniki sie pogarszaja a im zdrowiej zyjemy to tym czesciej jakies przeziebienie albo dziwne jakies zapalenia i opuchlizny..ktore mogly pogarszac wyniki...jak sie pilo i imprezowalo kiedys to katar nas nawet nie lapal.
Dobrze ze mial na tyle odwag ze przyznal sie do bleduCześć dziewczyny,
Jestem po wizycie której celem było omówienie nie udanej procedury im vitro ( zero zarodków)
Więc dr pozytywnie mnie zaskoczył gdyż nie mówił "tak się zdaza " tylko przyznał że stymulacja była nie odpoeiednia ale świadomie ja wybrał gdyż mam AMH 11 i bardzo policystyczne jajniki dlatego wybrał krótki protokół co do punkcji to zrobił ja bo mój estradiol był grubo ponad 3000 i nie chciał żebym wylądowała w szpitalu z powodu hipetki dlatego zakończył stymulację .
Ogólnie powiedział że on nie zaleca długiego protokołu ale jeśli dr G się podejmie to nie widzi zastrzeżeń tzn to moje i dr G ryzyko...
Stanęło na tym że omówi mój przypadek z dr G a ja mam zrobić kariotypy i widzimy się za miesiąc.
Mam mętlik w głowie...
Ja mam juz zrobione kariotypy przeciwciala igg i igm kardiolipinowe b-2 glikoproteine, homocysteine mutacje v-leiden mutacje genu protrombiny, mutacje mthfr, antykoagulant tocznia, i ana. I z tego zestawu mam dodatnie ana i mthfrKochana oto moje badania któe zlecił immunolog:
ANA1
allo mlry i test cytotoksyczny
ocena aktywnosci cytotoksycznej komórek NK
KIR
Homocysteina
mutacja typu Leiden w genie czynnika V oraz mutacja c w genie protrombiny
antykoaulant tocznia
p/c p. protrombinie IgG i IgM
p/c p fosfatydyloseryninie IgG i IgM
p/c p. fostatydyloinozytolowi IgG i IgM
p/c p. beta-2glikoproteinie I IgG i IgM
p/c p. kardiolipinie IgG i IgM
ocena cytokin i współczynnika Th1/Th2
i irobiłam z mężem kariotypy i ja immunofenotypy ale to było zlecone przez gina
Magnez jest bardzo wazny podczas staran i w ciazy. Zapobiega skurczom. A dzienna dopuszczalna dawka to 400 mgMoim zdaniemozesz brac - ja bralam magneB6 2x2 przez kilka dni a potem schodzilam powoli do 1x1