Hejka dziewczynki, dziękuje za przyjęcie :-)
Trochę mi zajmie zanim naucze się waszych ników
Elala no też tak nie byłam pewna, tym bardziej że na obu jestem od kilku dni, szukam wspracia bo mi ciężko, taki strach przed nieznanym...
A co u mnie byłam na konsultacjach i jestem pełna nadzieji. Zaczynam stymulke(znaczy sprayowanie-wyciszanie( 19ego (to moj chyba 20dc) bo ja mam cykle max 27 dniowe. 18 dnia mam zrobic test ciążowy. Bo nam się zdarzyło współżyć i nigdy nie wiadomo. Czy wy też sobie robiłyście? Czy raczej nie współżyłyście. Potem przy spraju poczekać na okres i zadzwonic do kliniki, jak go nie będzie, to powtórzyć test. a potem bedą zastrzyki i jak wszystko dobrze pójdzie to transfer około pierwszej połowy lipca :-) ach dziewczyny tyle we mnie radości, nadzieji, ale też strachu.
NHS finansuje 3 swierze cykle i 3 z mrozaczków, ale mam nadzieje, że się uda szybciutko, tutaj tyle pozytywnych fluidków.
Buziaczki.
P.s 1:1 :-) (m sie denerwuje, ale ja uważam że trzeba się cieszyć nawet z drobnych sukcesów, przez kilakdziesta minut bylismy ajk w niebie) zawsze coś ale dlaczego Szczęsnego musieli ściągnąć