AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
Spokojniej nocy życzę Wam dziewczyny.
Uciekam spać. Rano biegnę na betę i będę czekała z niecierpliwością na wynik.
Uciekam spać. Rano biegnę na betę i będę czekała z niecierpliwością na wynik.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczekiwanie możesz podpowiedzieć co za badania robiłaś?No właśnie te wyniki nie wyglądają zbyt dobrze. Szczegółów jeszcze nie mam, bo narazie sama informacja ze dodatnie. Oczywiście wcześniej się tym nie interesowalam ale skoro masz wiedzę na ten temat to też może miałaś z tym problem?
Jeżeli nie masz uregulowanych hormonów tarczycy, to jak najbardziej możesz mieć problemy z zajściem. Pamiętam na początku mojej drogi leczenia, jak poszłam z wynikami do endokrynologa to powiedziała mi, że gdybym była w tym momencie w ciąży to na pewno bym poroniła. Teraz od dłuższego czasu wyniki mam ok, ale i tak musiałam w końca zdecydować się na in vitro bo ciąży nadal było brak.Zazywasz euthyrox? Odczuwasz jakos chorobe? Lekaze cos mowia? Moze utrudniac zajscie w ciaze nawet przy kontrolowanym zazywaniu ?
Dziękuję za informacje, czyli teraz liczy się przyrostJa przy takiej samej blastce 4aa i w tym samym dpt mialam 618. Mysle, ze to bardzo dobry wynik i nic tylko sie cieszyc. Teraz 9dpt mialam bete 308 czy 388 juz dokladnie nie pamietam, wiec gdybym zrobila przyrost wyszedlby podobny wynik.
. A jak myślisz kiedy najlepiej zrobić kolejną betę, jutro czy w czwartek? W środę jest święto i laboratoria są nieczynne.Życzę wam tego samego z całego serducha. Czytam wasze posty i żal mi wszystkich tym którym się nie udaje.Kiciolek Gratki!!!!! I ciesz się!!! daj spokój - na wszystkie nas przyjdzie pora!![]()
Ja też polecam, pierwszy transfer póki co i udanyPolecam Gamete Gdynia! I kilka dziewczy tu od nich też było.
Ja u Śliwińskiego, ale tam jest dużo dobrych lekarzy, poczytaj opinie w necie. Dużo jest pozytywów.Ja 200km i jezdziłam wiem, że to mniej niż Ty, ale chyba warto. Kociołek dziś pozytywna beta i też tamPolecam dr Śliwiński i Czech
piękny wynikHej dziewczyny tyle stron do nadrobienia od rana ja dzisiaj dzwoniłam do labo z 6 komórek nadających się do zapłodnienia wszystkie się zapladniaja w czwartek mam transfer. Boje się ze znowu zostanie tylko jeden blastus do czwartku i ze znowu się nie uda .... choć jest nadzieja w tej metodzie picksi gratuluję dziewczyny ładnych bet
Ja i jeszcze jedna dziewczyna Czech i tez za pierwszym razemJa u Śliwińskiego, ale tam jest dużo dobrych lekarzy, poczytaj opinie w necie. Dużo jest pozytywów.