Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny to ja wpadam, bo wiem że zasługujecie na to by być jednymi z pierwszych.
Wczoraj modliłam się m.in do Świętego Tadeusza Judy.
Dziś wstałam i zrobiłam test trzęsłam się jak galareta, myślałam że zemdleje, no i zobaczyłam dwie kreski :-):-):-) tylko jedna jest troszkę bledsza. test zrobiłam niby jeden dzień wcześniej od zalecen kliniki ale w 13dpt. Mówiłam wam że lubie 13tki.
Zryczałam się jak Bóbr, mama moja tez płakała a emek przutulał mnie tak mocno że szok i powiedział: wiedziałem. uwielbiam jego optymizm, szkoda, że ja takiego nie mam bo było by nam w zyciu lepiej.
Narazie moja radość ostrożna jest. Wiecie, zawsze miałam pod górkę w swoim życiu i nawet teraz kreska nie jest super wyraźna, a wy takie już miałyście. Dziś robiłam test zwykły tescowski. Jutro zrobie test w planowanym dniu i test z kliniki bardziej czuły.
Ale uroczyście oświadczam, że od teraz ciągne za sobą każdą dziewczynę na tym forum.
CUDZIE TRWAJ.
nie wiem co powiedzieć, jestem w szoku, cieszę się niesamowicie, ale oczywiście psokojnie spokojnie.
Ja wiem że to wasza zasługa też, bo wiecie ile razy wątpiłam a wy wierzyłyście za mnie
A teraz pytanie do kiedy utrzymuje sie w ciele ten hormon z zastrzyku, chcę mieć pewność że to mój własny jest. Zrobie jescze jutro z 7 testów a w poniedziałek zrobię napad na przychodnię w UK i ich przycinę do muru, żeby mi bete zrobili.