roxii bardzo mocno cię tulę,wiem,że jest ci ciężko,ale ból minie i znowu odzyskasz siły do walki. Trzeba walczyć aż do osiągnięcia celu, czas szybko leci i listopad też niedługo.
Zosiu- ja wiedziałam,że dzisiaj usłyszysz serduszko!! Właśnie miałaś wejść i zapytać o Ciebie a tu taka niespodzianka. Cieszę się,że spełniły się Twoje marzenia i życzę spokojnych 9 miesięcy.
agula- pytałaś mnie o NT, u jednej z moich dzidzi w 13 t.5d. wynosiło 2.9 a jeszcze tydzień wcześniej było dobre bo 1.8. W Polsce norma jest do 2.5 ,ale gdzieś czytałaś,że w innych krajach do 3.0 a nawet 3.5. Ja głęboko wierzę,że urodzi mi się dwójka zdrowych dzieci,choć dzisiaj znowu trochę się przestraszyłam-pani dr powiedziała mi,że nigdy się nie ma 100% pewności,że dziecko nie ma wad dopóki się nie urodzi. Zapytałam ją,czy nawet jeśli na USG wszystko zdrowe i nie widać wad to powiedziała,że są dzieci,które wyglądają na całkiem zdrowe a rodzą się z Zespołem Downa:-(
Agapl- jak to szybko minęło,ja już bardzo mocno trzymam kciuki za powodzenie!!
Elala- tak samo u Ciebie, rany ty już się wyciszasz!!!
Aniołeczek-cześć, super,że się odezwałaś i że wszystko u Ciebie dobrze, zaglądaj częściej,bo nam tutaj Ciebie brakuje.
Kinga- życzę dużo zdrówka dla mamy i dla taty.
evelee-jasne,że będziemy was wspierać,nic się nie martw z nami będzie ci raźniej i łatwiej.