reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A ja mam transfer jutro o 12:30 :):)

Takze sezon mrozaczkowy rozpoczęty :):):):)

Dziewczyny, ktore dzisiaj mają transfer---> POWODZENIA!!! Trzymam kciukasy za Was i za zarodeczki:)

Juz jestem niecierpliwa, oby tylko sie rozmroziły, ale wiem że są silne i że dadzą radę:):):) Buziaki dla wszystkich:)

reklama
Matram - nie przejmuj się tym poziomem proklaktyny, bo 29 to jest całkiem normalnie. Ja miałam nawet ponad 30 i lekarze, z którymi to konsultowałam stwierdzili, że jest to w normie ( m.in. z 2 lekarzami z klinik różnych, w tym dr Gizlerem oraz jeszcze moim lekarzem prowadzącym dodatkowo). Po prostu dzisiejsze czasy są stresujące, a stres podwyższa poziom prolaktyny. Jak powiedział mi dr G poziom prolaktyny w obecnych czasach powinien być ustalony na poziomie 40 co najmniej. Więc skoro konsultowałam wynik z tyloma lekarzami to im wierzę. Jak chcesz to sprawdź sobie dodatkowo poziom prolaktyny po MCP - jeżeli nie zwiększy się do więcej niż 6 razy ( maks do 200 około) to znaczy, że jest wszystko na 100% w normie.

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za wszystkie transferujące teraz &&&&&&& Powodzenia dziewczyny :tak:

Memories - kciuki zaciśnięte też za powodzenie rozmrażania się komóreczek.... super masz.

Onlyone - ekstra z tymi dwoma chłopaczkami.

Zosia_K - cieszę się, że wszystko w porządku i trzymam kciuki za kolejne ładne usg :)

A ja walczę z chorobami całej rodzinki no i swoją. Już się oswoiłam z myślą, że muszę przesunąć IVF przez te swoje antybiotyki. No cóż, czasami tak bywa. Mam nadzieję, że nie pojawią się inne komplikacje w między czasie. Bardzo chciałabym już zacząć się stymulować ( nie wierzyłam, że to powiem, bo nie cierpię zastrzyków). No, ale jeszcze z 2 miesiące i mam nadzieję, że będę. W planie mam szczepionkę przeciwgrypową. Tak na wszelki wypadek. Co by już nie było jakiś atrakcji innych.

Memories, tak mi wlasnie brakowalas w naszej kolejce do crio. Juz mialam pisac,ze Ty masz jutro i gdzies nam zniknelas ;-)Na szczescei sie znalazlas ;-)
O jej, jej, jej trzymam MOCNOOOOOOOOO kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

Madzielanek, brawo!!!! Wszsytko ok i crio w srode. Super!!!!

A jak nasze dziewczynki po dzisiejszym transferze? Jak sie miewacie???

Elala, pamietam co sobie postanowilysmy :tak: ale wiesz w poniedzialek stresik bedzie mimo wszytko.....tego nie opanuje. To wszystko dlatego,ze nam tak bardzo, bardzo mocno zalezy na tym ,zeby wszystko sie ladnie potoczylo i ,zeby maluszki z nami zostaly.
A co do TWojego wyciszania hihihi Twoj mezus troche ma racji hihihi Pamietam,jak ja bylam wyciszana.Wszystko mnie irytowalo i potrafilam wybuchnac z powodu blachostki. Dobrze ,ze nie jestem taka na codzien hihihi

Witam Was Dziewczyny. Ja juz po transferze :-). Jak Wam wczesniej pisałam 5 komóreczek się zapłodniło i cały czas ładnie się dzieliło. Dziś były 8-komórkowe. Z tych pięciu 3 były w klasie A a 2 w klasie B. Podano mi 2 zarodeczki - jeden w klasie A a drugi B. 3 poszły do mrożenia :-) Cieszę się, że tyle są dobrej jakości. Z moim niskim Amh ostrzegano mnie, że jakość komórek może byc mizerna. Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy i kciuki! Teraz najbardziej długa droga - czekiwanie na betę.

Memories, Agapl, Madzielanek trzymam za WAs - obyśmy na teście podziwiały dwie kreseczki!!!!!

WITAJCIE KOBITKI :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Dawno mnie tu nie było a tyle się "porobiło" ;)))))
Cieszę się przeogromnie,że tyle w Was wiary i nadziei....... że tyle pozytywnych emocji nad sobą roztaczacie :tak::tak::tak:

Niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości ale cały czas sercem jestem z WAMI!!!!! i nieustająco trzymam za Was kciuki.

Onlyone
- gratuluję dwóch potomków :))) Niech chłopaki rosną zdrowo

Gienek - cieszę się,że u WAS wszystko w jak najlepszym porządku - zresztą nie wyobrażam sobie żeby miało być inaczej :)). W końcu pracowałam w swoich myślach na to ;)))) hihi Dużo zdrówka i uśmiechu życzę.

Memories - 12:30 - moje piąstki będą zaciśnięte - masz to jak w banku ;))) Rozmrożą się na milion % i pięknie zagnieżdżą :)))

agapl i elala - chyba nie muszę Wam pisać jak bardzo Wam kibicuję i czekam na Wasze II tłuste krechy na teście :))) Nawet wtedy,kiedy tu nie zaglądam,myślami jestem z Wami. Moje dzielne babeczki :))

Zosiu - :)))) wspaniale,że wszystko u Ciebie przebiega w należytym porządku.
Czas szybko leci.... brzuszek zacznie rosnąć i dzidziuś zacznie dawać znaki,że jest!!!! :)))) - na to czeka chyba każda z nas :) Ściskam Was mocno (no,może nie aż tak bardzo ;))),żeby Wam nie zaszkodzić).

madzialenak - witaj gdynianko ;))) Jak twoje samopoczucie? Na jakim obecnie jesteś etapie?

aniołeczek -pobieżnie dziś bardzo czytałam wiadomości ale i o twoją udało mi zahaczyć :) Ciesze się,że u Ciebie i maleństwa wszystko dobrze :) Widać,ciąża Ci służy :)) i oby tak do końca 9 miesiąca :)

Pozdrawiam oczywiście całą RESZTĘ FORUMEK
- za Wasze punkcje,transfery no i wreszcie dwie upragnione kreski mocno trzymam &&&&&&&&&&&&& oraz przesyłam WIELKI WOREK POZYTYWNYCH WIBRACJI ;-);-);-);-);-);-)

reklama
Do góry