Mogę linka ?Takie konto już jest.Tylko Gosia się tym zajmuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mogę linka ?Takie konto już jest.Tylko Gosia się tym zajmuje.
To może przyniesie mi to szczęścieCo ty gadasz osttanio jak podchodziłam też miałam dziewczynę z Ostrowa do dziś mamy kontaktale super na jakim etapie jesteś ?

A ja do kalisza i konina mam po 30km....Witaj Konin też wsumie nie daleko może kiedy zrobimy sobie spotkano z naszymi maluchami![]()

No to pięknie. [emoji41]@Justin87 więc jesteśmy an podobnym etapie. Ja teraz po histeroskopi miałam chyba około 4 dni taki śluz jakby z krwią i zastawiałam się czy to @ czy nie, czy przyjdzie itd. Ale już się rozkręciła i od jutra zaczynam brać leki więc pewnie w podobnym terminie będziemy działać jak nic nie poprzesuwam![]()
Nie wyszukasz nas bo to tajna grupa. Musisz poczekac aż Gosia się odezwie i odblokuje i wtedy Cię zaakceptuje.Mogę linka ?
Jest już konto na fb "Siłaczki", jest to grupa zamknięta, i w większości dziewczyny z naszego forumKobietki a może założymy sobie konto na FB ? Będzie nam łatwiej się dogadywać ? Oczywiście będzie ono tajemne co wy na to ?

Dziękuję Ci droga drobna kobietko :* :*Ja dzielilam dobę i brałam w równych odstępach czasu :-) czasami w nocy nie pilnowalam tego aż tak 100% ale nie robiłam większych różnic niż tak godzine, póltorej ;-)
Ja też czekam na przesyłkęNo to pięknie. [emoji41]
Kupiłam sobie ten magiczny zestaw fertinea i zobaczymy, czy moje zarodeczki zechcą ze mną zostać.![]()
Do którego lekarza chodzisz? Ja do dr Banaszczyk. Jestem po stymulacji,ale zanosilo sie na hiperke takze czekam dopiero na transfer pod koniec kwietnia. W międzyczasie histeroskopie jeszcze mialam. To w ogole moja pierwsza procedura. Wcześniej 3 iui.Serio ? Na jakim etapie. Jesteś? Może kiedyś się widziałyśmyja tak poznałam jedna koleżankę z moich okolic do dziś mamy kontakt
![]()