reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Elcia, królowaFal super wieści, gratuluję:-)

niuśka przykro mi kochana, ale nie poddawaj się....

co do clexane i encortonu to też dostałam po punkcji ale na pierwszym usg gdzie lekarz stwierdził pęcherzyk ciążowy kazał odstawić.... teraz biorę tylko estrofem i luteinę i femibion.... więc z tymi lekami to zależy chyba od lekarza, ja dostałam chyba dlatego że miałam już 2 nieuane podejścia....

reklama
KrolowaFal, ale ze mnie gapa. Dopiero teraz doczytałam wyniki Twojej bety. Yupiii!!! Moje gratulacje.
Powinnam wysłać Ci znak dymny, bo z Gdańska na Warmię nie aż tak daleko, ale chyba nie dojdzie, bo teraz ciemna noc październikowa.:-)

krolowa fal, elcia - GRATULACJE !!
biggrin.gif

Dzięki laseczki. Jeszcze nie cieszę się tak do końca, bo czekam na 3 weryfikację. Ale jestem dobrej myśli. Za to mój mąż nie wykazał wczoraj ani ani radości. Powiedział, że przed 3 telefonem nie uwierzy i nie będzie się nakręcał.

Elcia a u kogo jesteś? W sensie lekarza.

Lawendowy sen te znaki dymne to i grudniową nocą bym widziała!! Jak się okaże, że się udało to ja Ci je wyśle razem z fluidkami.

W tak w ogóle witam w nowy dzień.

Witajcie- [rpdukujecie w takim tępie, że znów was nie nadrobię:( u mnie ostatnio troszkę problemów osobistych, ale z maleństwem wszystko chyba w porzątku- dziś mam wizytę.

Wszystkim którym się udało- serdeczne gratulacje i życzę udanych i najcudowniejszych 9 miesięcy:)

Tym którym sie coś nie powiodło życze mnóstwo siły i samozaparcia do dalszej walki

Pozdrawiam cieplutko w ten chłodny dzień

reklama
Hola wracjac do gyncentrum. Czytałam ich stronę. Wygląda to zachęcająco. Moje AMH to 0,4:zawstydzona/y:. Stymulowałam się 10 dni, dwa pierwsze po 225 jm menopuru a do końca już było po 400 jm-czyli bardzo dużo. Doszedł jeszcze orgalutren i puregon.
W gamecie przekroczyłam pakiet stymulacyjny i musialam doplacić 1000 zł i całość wyszła mnie 13000 zł.
Ale jak kalkuluję to gdybym zaplaciła te 13 900 plus niech leki będą kosztowały mnie 5000 zł x2 to jest 24 000 a w razie porażki trzecia próba gratis to brzmi zachęcająco....
Z drugiej strony nie chce tak skakac z kilniki do kliniki. W przyszly czwartek mam wizyte w Gamecie i porozmawiam z porf co dalej mysli i pozniej na spokojnie podejmę decyzje.
A powiedz mi jeśli uda się mieć mrozaczki to ta druga trzecia próba nie pochodzi z nich tylko nowa stymulacja, tak?

Życze wszytskim miłego dnia i samych pozytywnych myśli:tak:

Elcia gratuluję:tak:

Do góry