reklama

Kto po in vitro?

Nie dajemy :p ja latam po mieszkaniu w samych stringach haha, wentylator przy dupie i tylko kursuje pomiędzy prysznicem a zamrażarka hihi
A ja dziewczynki umieram w robocie. Jeszcze do piątku muszę wytrwać. Od poniedziałku urlop ale podziwiam wsztstkie pracujące brzuchate. Aniu wiedziałam że ci się uda, mąż już wie? Beta piękna.

reklama
@zylwia kurcze no jak ja Ci zazdrooooo... :D Tak pozytywnie :) Cieszę się, że spotkanie z Lenka już tuż tuż! Życzę siły i wytrwałości przy porodzie, a potem samych najpiękniejszych w życiu chwil :*

@Margit2018 no to byle do piątku!!! Wracasz potem do pracy czy już dajesz sobie spokój? :)

Właśnie kochane wracam z wizyty .. w moje urodziny czyli 2sierpnia kładę się do szpitala na wywołanie bo Mała za szybko przybiera już ma 3700:szok: ... szyjka 1cm ale małej się w ogóle nie spieszy, główka mocno w dole ale szyjka pozamykana na 4spusty:laugh2: tak więc może w tym tygodniu już przytule mój największy Skarb ❤
Pięknie kochana, mam nadzieję, że pochwalisz się po porodzie swoją księżniczką. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze przy porodzie:yes::D

reklama
Wlaskie dziewczyny jestem po wizycie z panią dr która tak usilnie chciała ze mna spotkanie No i dupa niczego się nie dowiedziałam i ze nic niejasnego nie widzi w moim organizmie:( jak byłam u immunologa tutaj u nas i pokazałam zalecenia od Pasnika stwierdził żebym nic nie brała bo jest ok i mogę zaszkodzić tylko:realmad:
Zmieniła mi tylko tabletki jak będę podchodzić pod transfer czyli od 1dc mam brak progynova 4mg i żadnego zastrzyku na koniec... cyk naturalny wspomagany :confused: czy ktoś tak miał już? Oczywiście trzymam się zaleceń od Pasnika i jade na jego tabletkach ,ale czy mogę to łączyć?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry