• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy Sen to super wynik
yes2.gif
no to teraz czekamy na jutro
biggrin.gif

hola ciesze sie z tobą ze wynik biopsji jest ok!

Lawendowy 9 to dobry wynik :tak: ja obdywa razy miałam 9 komórek, jutri tylko dobre wiesci ;)

Alegra czulam ze ci sie udalo, gratuluje!

Dziewczyny mam dziś wyniki limfocytów , podwyższone ma trzy parametry

Limfocyty T CD3+ CD4+ 1.55 ref. 0.40-1.50
index CD4/CD8 2.70 ref. 1.20-1.90
Limfocyty T aktywowane CD3+ HLA-DR+ 3% ref. 4-10%

W sumie 14 parametrów tylko te 3 poza normą. Szukam w necie co mogą oznaczać i nie mogę nic znaleźć :( Czy któras z was miala te badania? zastanawiam sie czy u mnie moglo to miec znaczenie ze zarodki zostały odrzucone? juz sama nie wiem :( znów lapie doła a tu jeszcze ponad 2 miesiące czekania :no:

Po dodatniej becie przespałam prawie pół dnia (ciekawe co będę robić w nocy?) :-) Chociaż wciąż się martwie czy wynik bety jest prawidłowy, w 12 dpt chyba powinien być już 3-cyfrowy :confused: Jak sądzicie?

Pełna_nadziei83 witaj! jesteśmy z tego samego rocznika '83 jeśli się nie mylę ;-)
olamakota, różyczka82, coleta witajcie! czekamy na wieści o pozytywnym wyniku :-)
misia1974, ysia007 trzymam kciuki za 2 kreseczki na teście! musi być dobrze :-)
aisha_23 na pewno maluszki są na swoim miejscu i mają się dobrze :-)
Marcysiowa tak się ciesze że z Twoimi bąbelkami wszystko w porządku i mają silne serducha :-) to na pewno była niezapomniana chwila :)
Lawendowy super! no to gratuluje pieknych 9 jajeczek, teraz tylko czekamy na transfer i jak nic kolejna mamusia będzie się chwalić wysokimi wynikami betki :-)

Ostatnia edycja:
Alegra pipko!!! bo już nie wiem, jak cię nazwać wkręciołku;-), betkę masz. 2 cyfrowy wynik, to już jest super!!!! Za ciążę praktycznie uważa się wynik od 5 w górę, a od 25 to już na bank, wszystkie testy sikane, działają na takiej zasadzie, wykrywalnośc ich jest od 25 w górę. Ważne teraz by prawidłowo przyrastała. Zależy kiedy nastąpiła implantacja, bo od tego momentu w krwi kobiety 'znajduje się' hormon ciązowy. U każdej kobiety jest inaczej, mniej więcej w tym samym czasie. Implantacja ma miejsce w normalnych warunkach między 6 a 12 dniem od zapłodnienia

Ostatnia edycja:
reklama
u jednej kobiety wyjdzie beta ileśtam w 6 dniu po zapłodnieniu, a u innej taka sama beta będzie dopiero w 12 dniu po zapłodnieniu, a po in vitro nie ma różnicy niż w naturalnych warunkach, bo 'szkiełko" zastępuje jedynie jajowód, a w macicy jest wszystko takie same jak w normalnym zapłodnieniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry