lawendowy_sen
Fanka BB :)
Misia, ale mnie nastraszyłaś!
Teraz mam za zadanie tylko leżeć i pachnieć
Odpoczywaj Kochana.
Teraz mam za zadanie tylko leżeć i pachnieć
Odpoczywaj Kochana.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Odpoczywaj Kochana.Babeczki ma któraś na zbyciu jedno pudełko luteiny dowcipnej które dotrze do mnie do poniedziałku? Zabraknie mi do wizyty a u lekarza nikt nie odbiera.
Dziewczyny mam wyniki :-)
bHCG - 1150
prog. - 16,40
USG pokazało pęcherzyk ciążowy 10 mm. Jestem przeszczęśliwa chociaż nie wiem czy powinnam na tak wczesnym etapie ;-) Mam też dużo obaw, ale na pewno jest lepiej nic 2 tyg temu. Teraz czekam na kolejne USG 19.11.
Marcysiowa nie mam, ale chyba z tego co pamiętam działanie mają takie tabletki też ( wiem, bo mój poprzedni lekarz mówił, że tabletki można stosować w ten sam sposób co globulki specjalne). Więc po prostu sprawdź dawkę i tak stosuj do końca tygodnia.
Kinga chyba zapomniałaś napisać jakie tabletki. :-) Jeszcze jutro będę dzwonić, może odbiorą.
Marcysiowa - muszą mieć taki sam skład jak luteina, a z tego co pamiętam to duphaston to też progesteron ma w zawartości jak luteina. Tylko jedno do łykania, a drugie do aplikowania. Ja miałam tabletki z czech. Jak chcesz to mogę Ci sprawdzić jakie, ale one tylko w Czechach są dostępne, bo u nas nie. No i koniecznie trzeba mieć na nie receptę.