reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Babeczki ma któraś na zbyciu jedno pudełko luteiny dowcipnej które dotrze do mnie do poniedziałku? Zabraknie mi do wizyty a u lekarza nikt nie odbiera.

Marcysiowa nie mam, ale chyba z tego co pamiętam działanie mają takie tabletki też ( wiem, bo mój poprzedni lekarz mówił, że tabletki można stosować w ten sam sposób co globulki specjalne). Więc po prostu sprawdź dawkę i tak stosuj do końca tygodnia.

Dziewczyny mam wyniki :-)

bHCG - 1150
prog. - 16,40

USG pokazało pęcherzyk ciążowy 10 mm. Jestem przeszczęśliwa chociaż nie wiem czy powinnam na tak wczesnym etapie ;-) Mam też dużo obaw, ale na pewno jest lepiej nic 2 tyg temu. Teraz czekam na kolejne USG 19.11.

Super wieści!! GRATULACJE!!!

Misia - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :*

Ostatnia edycja:
Marcysiowa nie mam, ale chyba z tego co pamiętam działanie mają takie tabletki też ( wiem, bo mój poprzedni lekarz mówił, że tabletki można stosować w ten sam sposób co globulki specjalne). Więc po prostu sprawdź dawkę i tak stosuj do końca tygodnia.

Kinga chyba zapomniałaś napisać jakie tabletki. :-) Jeszcze jutro będę dzwonić, może odbiorą.

Alegoria83 - super wynik. Dbaj o siebie i o swojego maluszka teraz. Super wiadomości przy kolejnej wizycie Ci życzę.

Misia1974 - dbaj o siebie i nie ruszaj się w ogóle jeżeli jest taka potrzeba. Masz piękna betkę i będzie dobrze skoro nic Cię nie boli.

Kinga chyba zapomniałaś napisać jakie tabletki. :-) Jeszcze jutro będę dzwonić, może odbiorą.

Marcysiowa - muszą mieć taki sam skład jak luteina, a z tego co pamiętam to duphaston to też progesteron ma w zawartości jak luteina. Tylko jedno do łykania, a drugie do aplikowania. Ja miałam tabletki z czech. Jak chcesz to mogę Ci sprawdzić jakie, ale one tylko w Czechach są dostępne, bo u nas nie. No i koniecznie trzeba mieć na nie receptę.

Marcysiowa - muszą mieć taki sam skład jak luteina, a z tego co pamiętam to duphaston to też progesteron ma w zawartości jak luteina. Tylko jedno do łykania, a drugie do aplikowania. Ja miałam tabletki z czech. Jak chcesz to mogę Ci sprawdzić jakie, ale one tylko w Czechach są dostępne, bo u nas nie. No i koniecznie trzeba mieć na nie receptę.

No i właśnie o receptę się rozbija. Bo jakby mój gin odebrał to by mi wystawił receptę bez problemu. Poczekam do jutra jak nie odbierze to pójdę do rodzinnego.

Marycysiowa - po prostu sprawdź skład tabletek co masz do łykania, a co do aplikowania. Jeżeli masz podobny to zastosuje te do łykania do aplikowania. Wiem na 100% że tak można.

reklama
Do góry