lawendowy_sen
Fanka BB :)
Misia, ale mnie nastraszyłaś!
Teraz mam za zadanie tylko leżeć i pachnieć
Odpoczywaj Kochana.
Teraz mam za zadanie tylko leżeć i pachnieć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Babeczki ma któraś na zbyciu jedno pudełko luteiny dowcipnej które dotrze do mnie do poniedziałku? Zabraknie mi do wizyty a u lekarza nikt nie odbiera.
Dziewczyny mam wyniki :-)
bHCG - 1150
prog. - 16,40
USG pokazało pęcherzyk ciążowy 10 mm. Jestem przeszczęśliwa chociaż nie wiem czy powinnam na tak wczesnym etapie ;-) Mam też dużo obaw, ale na pewno jest lepiej nic 2 tyg temu. Teraz czekam na kolejne USG 19.11.
Marcysiowa nie mam, ale chyba z tego co pamiętam działanie mają takie tabletki też ( wiem, bo mój poprzedni lekarz mówił, że tabletki można stosować w ten sam sposób co globulki specjalne). Więc po prostu sprawdź dawkę i tak stosuj do końca tygodnia.
Kinga chyba zapomniałaś napisać jakie tabletki. :-) Jeszcze jutro będę dzwonić, może odbiorą.
Marcysiowa - muszą mieć taki sam skład jak luteina, a z tego co pamiętam to duphaston to też progesteron ma w zawartości jak luteina. Tylko jedno do łykania, a drugie do aplikowania. Ja miałam tabletki z czech. Jak chcesz to mogę Ci sprawdzić jakie, ale one tylko w Czechach są dostępne, bo u nas nie. No i koniecznie trzeba mieć na nie receptę.