• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, nie przejmuj sie brakiem objawow, ja tez nie mialam, zero. 7dpt wyjdzie Ci w krwi juz cos, ja mialam 6dpt 23. Znacie moja historie, nie wiem czy do Was doszlo bo mialam mega zajety dzien w pracy ale dzisiaj 13dpt i beta 899, a w poniedzialek bylo 107 w 10dpt. Progesteron wskoczyl z 53,1 do 179 dzisiaj, tylko to w jednostkach nmol/l.
Byly to najslabsze zarodki jakie mialam 2x1BC, ale tego juz nie bede przypominac. Poki co ja bardzo spokojnie do tego podchodze bo u mnie nawet wysoka beta nie oznacza dzieciatka, a wiec prosze Was o kciuki przez nastepny tydzien, usg mam w srode.
Super kochana trzymam ✊✊✊ abyś zobaczyła pięknie bijące ❤❤❤ niech ta wigilia będzie dla wszystkich szczęśliwa ... pozdrawiam

Dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy w mniej więcej każdej aptece w Krakowie kupię ovitrelle? Zapomniałam, zrobiłam trochę zamieszanie wokół siebie u lekarza i na rejestracji i z tego wszystkiego zapomniałam.....

Dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy w mniej więcej każdej aptece w Krakowie kupię ovitrelle? Zapomniałam, zrobiłam trochę zamieszanie wokół siebie u lekarza i na rejestracji i z tego wszystkiego zapomniałam.....
Kupowałam w pasażu Ruczaj w aptece. Sprawdź na stronie doz na kalwaryjskiej czy nie mają a najlepiej zadzwoń tam;). Mają czynne 24h.

Asia zapodaj fajny przepis na uszka:)...akurat mam czas:)
Aaaa i na genialną panacote jeśli można:D:D:D
Uszka robię tradycyjne i wcale nie fit :P
Dużo maseła, cebulki, grzybów suszonych i mrożonych borowików (od mamusi :D ), do tego obgotowana kiszona (domowa) kapusta, wszystko razem podsmażam i mielę. Wkładam do lodówki i robię uszy dopiero jak zastygnie
A na ciasto mam proporcje takie: 1kg mąki, 2 żółtka, 2 całe jaja, 150g masła i 0,4l dobrze ciepłej, wręcz gorącej wody. omnomnomnom :D
A panna cotta to firmowa tajemnica hihi :P

To jest gorsze niż narkotyk , wciąga gorzej niż myslam , na początku faktycznie było ciężko ale w końcu powedzialam dość ! Ogarnij się kobieto ! Przecież masz dla kogo walczyć no i przede wszystkim masz z kim stanąć do tej walki !!
No i oczywiście nasza kochana @dżoasia mi dużo pomogła , poświęciła mi dużo czasu i przekonała że nie ma sensu się zastanawiać bo to tylko starony czas , który jest bardzo cenny .
Transfer planowany na przełomie styczen /luty :)
Olcia wiedziałam!! Podjęłaś najmadrzejszą decyzje jedteś kobietą czynów i to widać. Dasz radę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry