lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kobity
A jakie zarodki mieliscie transferowane? Ja mialam 9B...a Wy?
A jakie zarodki mieliscie transferowane? Ja mialam 9B...a Wy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Hej
Co to znaczy 9B?
coraz bardziej cie lubie!ewelina tez trzymam kciuki, bedzie dobrze!
natka jak tam dzis? jakies nowe wiesci z frontu? gdzie cie pozarło?
lolitka, ty to musisz wszystko wiedzieccoraz bardziej cie lubie!
ewelina mam do ciebie pytanie - wiem, ze bylas przestymulowana, a mnie ostatnio pielegniarka powiedziala, ze tez mi to grozi i zmniejszyla dawki lekow o polowe oraz zapowiadziala, ze podczas punkcji podadza mi jakis lek, zeby zmniejszyc ryzyko (niestety nie pamietam jaki). czy pamietasz jeszcze ile po tygodniu stymulacji mialas pecherzykow i czy mialas jakies objawy, ktore moglyby swiadczyc, ze cos jest/bedzie nie tak? jak poczytalam na czym przestymulowanie polega i czym grozi to sie nieco przerazilam. wczoraj na usg naliczyli mi 36 pecherzyki, ale 32 byly bardzo malutkie i nie wiem czy to jest duzo czy malo, czy standard, ale popanikowac zawsze mozna! lol
Lolitka
Mój miał 8 komórek, a o literkach nic mi nie powiedziano. Zatem nie mam pojęcia. Powiedziano tylko że jest bardzo ładny i wygląda na silny.
Można się miziać o in vitro? Pytam zupełnie poważnie.