reklama

Kto po in vitro?

lolitka: Dziękuję Ci bardzo. To właśnie chciałam usłyszeć (przeczytać). Weszłam na jakąś stronę o prawidłowych przyrostach bety i jest dokładnie tak jak napisałaś. Przy wysokim stężeniu tego hormonu przyrosty nie są już takie duże jak na samym początku. Domniemać więc mogę, że wszystko jest ok. Byle do jutra...
Matylda: Teraz przynajmniej będziesz wiedziała, że nie ma co samemu dokonywać przeliczeń, bo to zupełnie nie ma sensu. Jak widzisz niepotrzebnie się zdenerwowałam tym wynikiem. A pewnie jest całkiem dobry. Ufff... Na którą masz jutro wizytę?

reklama
To koniecznie napisz nam tutaj jak duuuuużą masz betkę. No i po wizycie też daj znać jak duuuuży ten Twój maluch. Ja mam wizytę na 11.00 więc trochę szybciej będę wiedziała co i jak. Znajdź sobie zajęcie na jutrzejszy dzień co by Ci się godziny do wizytki nie wlekły. Ja pewnie też obudzę się o 4.00 rano i będę dumać. Cieszy mnie (co może dziwnie zabrzmi), że na prawdę jest mi niedobrze. I to popołudniami. Wcinam migdały. Pomagają. Sutki też bolą koszmarnie. Mąż aż zły jest bo nie daję się dotknąć. Nie dość, że ma post już od dobrego miesiąca to nawet sobie cycuchów pomientolić nie może ;-).

Tydzień różnicy. Zgadza się.

Ostatnia edycja:
kahaa...skoro nie czytasz postów to może sie nie wypowiadaj wogóle!!!a stwierdzenie ,że ktoś jeste idiota to troche nie na miejscu!!!skoro tak bardzo ufasz lolitce to może niech ona cie leczy!!!...wiecie co, odechcialo mi sie na tym forum pisać...człowiek ma ochote sie wyżalć,pogadać,wyluzować a tu kogoś od idiotów wypisują...jeżeli komuś nie można czegoś napisac bo sie pomylil to sory ale ja sie w takim razie wypisuje zteg forum!!!...życzę wszystkim powodzenia...kochanie , może do kahy i lolitki na wizyte sie trzeba bedzie terazz umawiać żeby o coś zapytać...żałosne to jest!!!!!!!!!!!!!!!!

Mój też ma post, no trudno, cycuchy też mnie bolą- całe, a no i jeszcze brzuch czasami daje się we znaki....gorzej bo wcale mi nie jest niedobrze,,,,,,a chyba wolałabym rzygać jak mops, aby mieć jakieś oznaki.....znikam na chwilke.

Missdior: Nie wypisuj się!!! Przez jakiś incydent chcesz się pożegnać z nami wszystkimi?
Niech już nikt nie rusza tego tematu. To na prawdę zmierza w złym kierunku. Za dużo nieprzyjemnych słów padło. Po co to ??? Jakieś nieporozumienie ma teraz zaważyć na tym wszystkim co sobie tu wypracowałyśmy??? Warto to tak??? Dajcie sobie z tym spokój!!!

Ostatnia edycja:
Chyba hormony dają o sobie i znać i ten upał- po co te dyskusje? Komu to forum szkodzi zamiast pomagać- cóż, zdaje się że dobrowolnie się tu udzielamy...

Mnie też dowaliłas kiedyś Lolitko co do rokowań bety, i cięzko było przełknąć, ale dzięki tobie nie snułam swoich fantazji bo wiedziałam że prawda gorzka, ale prawda. Kiedy się mozna do ciebie na wizytę zapisać? :) Bo do kolejnej próby trza chyba będzie się szykować- 1 tylko zmarzluch nam został... :(

kahaa...skoro nie czytasz postów to może sie nie wypowiadaj wogóle!!!a stwierdzenie ,że ktoś jeste idiota to troche nie na miejscu!!!skoro tak bardzo ufasz lolitce to może niech ona cie leczy!!!...wiecie co, odechcialo mi sie na tym forum pisać...człowiek ma ochote sie wyżalć,pogadać,wyluzować a tu kogoś od idiotów wypisują...jeżeli komuś nie można czegoś napisac bo sie pomylil to sory ale ja sie w takim razie wypisuje zteg forum!!!...życzę wszystkim powodzenia...kochanie , może do kahy i lolitki na wizyte sie trzeba bedzie terazz umawiać żeby o coś zapytać...żałosne to jest!!!!!!!!!!!!!!!!

Missdior,
nie wyzywaj starych forumowiczek tylko sama poczytaj posty wstecz. NIKT SIĘ NIE POMYLIŁ A PADŁO TYLKO: NIE WIEM. Za to tak się jej dostało? ech...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Missdior,
nie wyzywaj starych forumowiczek tylko sama poczytaj posty wstecz. NIKT SIĘ NIE POMYLIŁ A PADŁO TYLKO: NIE WIEM. Za to tak się jej dostało? ech...

beta..a niby gdzie ja kogoś wyzwałam?????przeczytaj post kahy i zobacz kto kogo nazwał idiota,a skoro jest wolność slowa wiec sie poprostu wypowiedzialam...przecież nie musze zgadzać sie ze wszystkim co kto napisze i mam własne zdanie.dla mnie lolitka nie jest zadnym guru i tyle,a co ma za znaczenie ze "stare forumowiczki"to ze stare to maja prawo do ubliżania innym???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry