reklama

Kto po in vitro?

ja tu przyszłam po pomoc otrzymałam wiecej niz się spodziewałam - tak naprawde wasze informacje najbardziej mnie uspokoiły- nie chce żebyście się sprzeczały przez moje pytanie - a lolitka pisała przecież ze nie wie co to za lek ze tylko tyle wyczytała
mam nadzieje ze zgoda bedzie juz i prosze inne dziewczyny zeby niepotrzebnie nie jątrzyły - kahaaa słyszła ???

ja nie jątrze, wystąpiłam tylko w obronie lolitki, która na tym forum jest najdłużej i nagle zupełnie bez powodu ktoś postanowił na niej wyładowac swoją frustrację. dziewczyna wyszukała w internecie odpowiedz na zadane pytanie, przedstawila źródło (inne forum) oraz podzieliła sie tym z pytającymi nie twierdząc, że jest to jedyna i absolutna prawda a nawet piszac "nie wiem... przeczytalam, ze....". i nagle kogos ta informacja byla niewygodna i postanowił sie wydrzec. nie lubie czegos takiego. trzeba najpierw czytac ze zrozumieniem, a potem zglaszac pretensje!

reklama
ja nie jątrze, wystąpiłam tylko w obronie lolitki, która na tym forum jest najdłużej i nagle zupełnie bez powodu ktoś postanowił na niej wyładowac swoją frustrację. dziewczyna wyszukała w internecie odpowiedz na zadane pytanie, przedstawila źródło (inne forum) oraz podzieliła sie tym z pytającymi nie twierdząc, że jest to jedyna i absolutna prawda a nawet piszac "nie wiem... przeczytalam, ze....". i nagle kogos ta informacja byla niewygodna i postanowił sie wydrzec. nie lubie czegos takiego. trzeba najpierw czytac ze zrozumieniem, a potem zglaszac pretensje!

to nie trzeba bylo nazywać kogoś idiota!!!a mam wrażenie że zrobiłaz to bo napisalam ze uwazam ze hope ma racje!

beta..a niby gdzie ja kogoś wyzwałam?????przeczytaj post kahy i zobacz kto kogo nazwał idiota,a skoro jest wolność slowa wiec sie poprostu wypowiedzialam...przecież nie musze zgadzać sie ze wszystkim co kto napisze i mam własne zdanie.dla mnie lolitka nie jest zadnym guru i tyle,a co ma za znaczenie ze "stare forumowiczki"to ze stare to maja prawo do ubliżania innym???
wiesz co dziecko... moglabym ci odpowiedziec, ale widze, ze u ciebie "wolnosc slowa" na ktora sie powolujesz dziala tylko do momentu kiedy ktos ma taką opinię jak ty i nie przywołuje danych dla ciebie niewygodnych, więc co będę grochem w ściane...

wpadlam tylko na chwile zobaczyc co tu slychac u moich ulubionych invitrowek a tu jakas nieprzyjemna atmosfera sie zrobila. hmmm. lolitko nie wiem kto cie posadza o brak wiedzy, bo calosci nie czytalam, ale jest po prostu idiota. ja nie wiem jakbym moje in vitro przetrwala bez tego forum i ciebie, zawsze tu dostawalam mega wsparcie, pocieszenie i wiecej niezbednych informacji niz od wszystkich lekarzy razem wzietych, ktorzy nieraz podchodza do in vitro jak do tasmy produkcyjnej w fabryce. a ze wiedza nie zawsze jet wygodna to jak ktos woli zyc w blogiej nieswiadomosci to lepiej niech nie pyta, bo sie moze dowiedziec czegos czego by wiedziec nie chcial.
nie dam zlego slowa na lolitke powiedziec i moge nawet stanac na czele komitetu protestacyjnego! o!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

może przeczytaj sobie raz jeszcze swój post...

wiesz co dziecko... moglabym ci odpowiedziec, ale widze, ze u ciebie "wolnosc slowa" na ktora sie powolujesz dziala tylko do momentu kiedy ktos ma taką opinię jak ty i nie przywołuje danych dla ciebie niewygodnych, więc co będę grochem w ściane...

kobieto t masz jakiś chory łeb...skąd ty wogle wiesz ile ja mam lat ze ty mnie dziecko nazywasz...a zreszta skoro ja dziecko to ty jestes rzeczywiscie tak stara ze powinnas forum geriatryczne założyć!!!nie chce sie denerwowac przez takie durne baby jak ty,a jak nie masz z kim ponawijać to sobie psa kup!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HEJKA dziewczyny! nie było mnie tu 4 dni a ile się dzieje. Wnajbliższym czasie nadrobię ostatnie strony! Trochę o sobie....... zaczełam już stymulkę puregonem i pierwszą wizytę mam w przyszłą środę.
Beta! przy poprzednim podejściu testowałyśmy razem, teraz już jesteś po kolejnej próbie a ja dopiero będę podchodzić. Dużo o Tobie myslałam...... Proszę żebyś i ty trzymała za mnie kciuki..

weszlam na chwile i nie wierze.....
co tu sie dzieje co za klotnia....
dziewczyny jak wchodzilam na to forum bylo tu bardzo milo,od lolitki otrzymalam wiele odpowiedzi i rad,naprawde dziewczyna duzo wie w tym temacie i nie jednej z nas pomogla rozwiac watpliwosci.
a wy dajcie juz spokoj bo zrobilo sie bardzo nieprzyjemnie...
nie jestem pewna czy ktos bedacy po transferze bedzie chcial tu wchodzic jezeli tu panuje taka atmosfera,po co ma sie dodatkowo stresowac....
pomyslcie czy warto dalej te walke toczyc.

baska 1
no witaj......

masakra.
ale rozumiem, kobiety w ciąży i to przy takim upale nie umieją myśleć racjonalnie i trzymać nerwów na wodzy.
Dajcie spokój. Takie pyskówki to w szkole podstawowej były sensacją, a w takim gronie robią się groteską.
prześpijcie się i jutro jakby nigdy nic zaczynamy nowy dzień radości i smutków - oby radości było więcej.
Beta nic nie napiszę, skoro tak chcesz.

Chanelini jak twoja stymulka? Czym się faszerujesz i kiedy masz pierwsze badanie krwi?
Chyba jeszcze Dodora jest na koniec czewca z mrozaczami...

Sorki Chanelini że nie poczekam na odpowiedź ale jestem tak padnięta po dzisiejszym dniu że idę prosto spać. Jutro poczytam.... Trzymajta się dziewczyny ciepło!

reklama
Witam wszystkie laseczki.
Nie bylo mnie kilka dni, wlasnie nadrobilam zaleglosci rzedu jakis 11 stron i co widze???
Towarzystwo sie nam sypie.
Sluchajcie ja nie mam na tym forum zbytniego doswiadczenia, ale po pierwszych postach myslalam, ze znalazlam bratnie dusze, i ze wspolnie dazymy do jednego celu. A tu ostatnie kilka stron zamienilo sie glownie w arene walki na slowa.
Uwazam, ze nawet jezeli to co napisala lolitka okazalo sie nieprawda, to nie trzeba od razu robic takiej afery i wieszac na niej psow, bo ta kobieta naprawde duzo wie i nie jednej z nas sluzyla rada. Popatrzmy obiektywnie.
Wyzywanie od idiotow to z kolei lekka przesada.
Byloby dobrze gdybysmy przeszly jednak do tematu przewodniego...

U mnie 6 dni do testowania, ale takie nieoficjalne to chyba juz w poniedzialek bedzie

Beta - nic Ci nie napisze, bo i tak nie ma slow...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry