reklama

Kto po in vitro?

Szkoda gadać, ja wszędzie chodzę prywatnie, no może oprócz alergologa. Na razie mnie jeszcze na to stać, ale kto wie jak długo. Mam sporo klientów starszych ludzi, którzy zapłacą rachunki i resztę przeznaczają albo na leki albo na jedzenie bo na to i na to nie wystarczy.

reklama
Lawendowy Sen i dziewczyny z trójmiasta czy znacie ginekologa lub ginekologa-endokrynologa godnego polecenia? Poszukuję sprawdzonego lekarza do prowadzenia ciąży, najlepiej jakby w szpitalu pracował dodatkowo.

Madzialenak ja Ci mogę szczerze polecić dr Klimaszewskiego z Gdańska, ma gabinet we Wrzeszczu, chyba współpracował z Invimedem bo mnie tam wysyłał, najlepszy ginekolog u jakiego byłam jeśli chodzi podeście do pacjentki ale nie jestem pewna czy jeszcze w wojewódzkim jest, b.dobry jest też dr Jankowski, jest ordynatorem w woj. w Gdansku i ma gabinet we Wrzeszczu

lawendowy ja mieszkam w domu który kiedyś należał do babci dr W. :-)no i kupił niedawno dom blisko mnie.. słyszałam że on jest na Klinicznej ordynatorem chyba, był zawsze b.dobrym gienem ale jak jest teraz to nie wiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry