reklama

Kto po in vitro?

Witam dziewczyny ,
bardzo Wam dziękuję za miłe słowa.

Madzialenak - cudowne wiadomości Sylwestrowe , super gratuluję.

Ja właśnie jestem po wizycie , 5 dc i reakcja na stymulację jak zwykle beznadziejna. 1 pęcherzyk tylko. W środę kolejna wizyta ale już mi entuzjazm całkowicie opadł bo raczej nie ma sensu robić in vitro z 1 komórką , z której nie wiadomo czy będzie zarodek. Tak się cieszyłam , że zaczyna się kolejna próba a niestety będzie kolejna porażka i to już na starcie. Moje wejście w Nowy Rok znowu będzie ze łzami w oczach.
Co zrobić ...

Mimo wszystko życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku , szampańskiej zabawy i spełnienia tego najważniejszego marzenia.

reklama
Misia1974 - ja już patrzeć nie mogę na łososia... A czerwone winko spróbuję, bo piję rzadko, a jak już to białe... Mam swoje ulubione, niestety nie można go dostać w Polsce (rumuńskie), więc tym bardziej bardzo rzadko piję :) Ale dziś otworzę czerwone winko zamiast szampana :)

Witam dziewczyny ,
bardzo Wam dziękuję za miłe słowa.

Madzialenak - cudowne wiadomości Sylwestrowe , super gratuluję.

Ja właśnie jestem po wizycie , 5 dc i reakcja na stymulację jak zwykle beznadziejna. 1 pęcherzyk tylko. W środę kolejna wizyta ale już mi entuzjazm całkowicie opadł bo raczej nie ma sensu robić in vitro z 1 komórką , z której nie wiadomo czy będzie zarodek. Tak się cieszyłam , że zaczyna się kolejna próba a niestety będzie kolejna porażka i to już na starcie. Moje wejście w Nowy Rok znowu będzie ze łzami w oczach.
Co zrobić ...

Mimo wszystko życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku , szampańskiej zabawy i spełnienia tego najważniejszego marzenia.

tak mi przykro :-( Jo.M życzę Ci aby Twoje największe marzenie się spełniło już wkrótce - dziś w nocy zacznie się Nasz Rok :-) jak już Lawendowy Sen napisała będzie on Rokiem Płodności, więc nie ma innej możliwości - będzie najszczęśliwszym Rokiem dla nas wszystkich :-) pozdrawiam i trzymam kciuki &&&&&

I ja dołączam się do życzeń.
Dziewczęta
Wszystkiego, czego nie zdążyłyśmy zrobić do tej pory,
tego, co trzeba i by się chciało.
tego, co powinnyśmy i chciałyśmy.
abyśmy mogły i chciały zawsze,
to będzie takie, jak trzeba - to nadchodzące trzynaste
to będzie nasz rok i nikt go nam nie odbierze.
Kochane, spełnienia marzeń!!!!

sylwester__nowy_rok__new_year_1280x800_021.jpg

hahaha lawendowy ja tez w kuchni od rana,
barszczyk sie robi, paszteciki musze zrobic z grzybkami, upiec karkoweczke,
ciasto z wisniami dla tesciowej - obiecalam..
rogaliki z ciasta francuskiego dla nas z jabluszkiem ..
my kobitki mamy zawsze cos do roboty..

na szczescie narazie dobrze sie czuje, nie mam mdlości ani zgagi i moge poszalec w kuchni ;-)

reklama
Madzialenak to ja jeszcze raz Ci pogratuluje :-D:-D:-D! Teraz już powinnaś uwierzyć że to nie sen :-) Fajnie tak zakończyć ten rok

Ja kończę ten rok czym prędzej się da bo był BEZNADZIEJNY, Byłam dziś jak to Lawendowy powiedziała na ploteczkach u dr Sz tylko że ona nie jest jakaś wylewna więc za dużo ploteczek nie było, pęchole nadal rosną, z jedenastu sześć już sporych a reszta dogania, ale stymulacja kolejne 3 dni :szok: boje się żeby mi nie wyskoczyły bo bolą już konkretnie, pickup w sobotę lub najpóźniej w poniedziałek :zawstydzona/y: Dr mówiła że jak o kolejne dwa przedłużymy to i tamte dogonią ale w czw ide do dr S. więc zobacze co on powie, poza tym obawiam się żeby nie okazało się że będą przedojrzałe :zawstydzona/y: za to endometrium gotowe 12 mm :tak:

Kochane życzę wam wszystkim abyście zakończyły ten rok, nie ważne czy był dla was udany czy nie, pełne optymizmu i wiary w Nowy Rok :tak:i dziękuje wam przy tej okazji że byłyście i nadal jesteście, od maja to forum pomagało mi radzić sobie z ciągłymi porażkami. Niech ten rok będzie wreszcie NASZ :tak: CAŁUSKI:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry