miliaa - chyba stodal można w ciąży, mnie pomaga drosetux z homeopatycznych, choć ostatnio i tak skończyło się na antybiotyku...
Dziewczyny, czy Wy stosujecie jakieś specjalne diety albo suplementy diety? Do mnie zadzwoniła przed świętami koleżanka, której dzień wcześniej powiedziałam pierwszy raz o naszych staraniach, powiedziała, że oni z mężem 5 lat nie mogli zajść w ciążę i ktoś jej polecił propolis plus firmy apipol - mówiła, że tej koleżance, która jej poleciła też pomogło. I że jej w pierwszym miesiącu pomogło. Pewnie, że przy poważniejszych sprawach, typu jajowody czy jak u nas bardzo słabe nasienie wątpliwe, żeby same pyłki pomogły, ale zamówiłam w aptece internetowej, bo w stacjonarnych nie mogłam znaleźć, dziś przyszło i zażywam. Pytałam wcześniej lekarki w Novum co o tym sądzi, pozwoliła zażywać, ale tylko do transferu. Pomyślałam, że się podzielę, jeśli komuś pomogło, zwłaszcza przy tych idiopatycznych przyczynach, to warto spróbować...
I jeszcze jedno pytanie, czy np. ktoś zrezygnował z kawy? Bo ja nie potrafię... Oprócz tego żadnych używek nie stosuję