Liliana87
Fanka BB :)
Mi przy histeroskopii moja dr zrobilaDziewczyny czy mialyscie kiedys scretching endometrium ? wlasnie tak czytam mojego D pisze o tym ze to nawet 20 % zwieksza szanse na udany transfer...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi przy histeroskopii moja dr zrobilaDziewczyny czy mialyscie kiedys scretching endometrium ? wlasnie tak czytam mojego D pisze o tym ze to nawet 20 % zwieksza szanse na udany transfer...
Trzymam kciuki !!! Pelnego koszyczka jajeczek życzę!!!dziewczynki ja już w hotelu szykuje się do spania bo jutro punkcją o 9:00. Proszę trzymajcie kciuki żeby było dużo komóreczek i przede wszystkim żebym się obudziła [emoji849][emoji23] bo ja tak panikuje to moja pierwsza narkoza i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieje ze lekarze będą mili bo jak nie to uciekam stamtąd. Strasznie mi smutno ze jestem sama ale cóż mąż musi zarabiać na te wszystkie „ przyjemności” [emoji24][emoji24][emoji3590][emoji3590] Dobrej nocki dziewczynki odezwę się jutro po zabiegu
Cudo [emoji7][emoji7][emoji7]Miałam się pochwalić jak skończę no to. ..
Powodzonkadziewczynki ja już w hotelu szykuje się do spania bo jutro punkcją o 9:00. Proszę trzymajcie kciuki żeby było dużo komóreczek i przede wszystkim żebym się obudziłabo ja tak panikuje to moja pierwsza narkoza i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieje ze lekarze będą mili bo jak nie to uciekam stamtąd. Strasznie mi smutno ze jestem sama ale cóż mąż musi zarabiać na te wszystkie „ przyjemności”
Dobrej nocki dziewczynki odezwę się jutro po zabiegu
Dziewczynki
Zwiększa w konkretnych przypadkach. Na pewno pobudza uNK w endometrium więc jest jedynie niewskazany jeśli jest ich w endo już za dużo. Tak właśnie jest akurat u mnie choć 7 lat temu udał mi się transfer gdzie w cyklu przed miałam scratching... I bądź tu człowieku mądryDziewczyny czy mialyscie kiedys scretching endometrium ? wlasnie tak czytam mojego D pisze o tym ze to nawet 20 % zwieksza szanse na udany transfer...

Dziekuje kochana❤ Nie wiem czy ze mnie dobra kobieta ale staram się. Wydaje mi się ze powinnam szybciej wybaczać bo tego nie umiem . Zawsze zajmuje mi to troche czasuBo jestes dobra kobietadaj jej spokoj, ja tez bym tak zrobila tylko trzymaj ja na dystans. A jak tylko cos zacznie to od razu ja do odstawienia
Tak wiem wiem Jutro masz tel z Pasnikiem. Ciekawe co ci powie. Bardzo bym chciala zebys tez juz dostala zielone swiatlo i zaczela razem ze mna
![]()
Wow [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Po prostu prze przepiękny [emoji3590]Miałam się pochwalić jak skończę no to. ..
To prawda ludzie to wykorzystują. Moj mąż również by raczej cos powiedzial w tej sytuacji. Zawsze każe mi sie kłócić i nie dawać. A ja i tak robie po swojemuJa Cię rozumiem, też nie umiem być wredna kiedy trzeba i inni to często wykorzystują.
Mój mąż mnie często szkoli co mam mówić i jak się zachować - on bardzo dobrze umie być wredny i się nie pierdzieli w tańcu. Jak trzeba to wygarnie komuś wszystko prosto z mostu.
Strasznie jestem ciekawa co Ci docent powie [emoji848].
Ja mam druga wizytę dopiero 26 marca, okropnie mi się dłuży...
Trzymam kciukidziewczynki ja już w hotelu szykuje się do spania bo jutro punkcją o 9:00. Proszę trzymajcie kciuki żeby było dużo komóreczek i przede wszystkim żebym się obudziłabo ja tak panikuje to moja pierwsza narkoza i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieje ze lekarze będą mili bo jak nie to uciekam stamtąd. Strasznie mi smutno ze jestem sama ale cóż mąż musi zarabiać na te wszystkie „ przyjemności”
❤❤ Dobrej nocki dziewczynki odezwę się jutro po zabiegu
Ja miałam i beta nie drgnęła [emoji853]. @Netiaskitchen też chyba miała i tez się nie udałoDziewczyny czy mialyscie kiedys scretching endometrium ? wlasnie tak czytam mojego D pisze o tym ze to nawet 20 % zwieksza szanse na udany transfer...