reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boże proszę niech to będzie prawidłowa ciąża ❤🙏🏻🙏🏻
Boje się razem z Tobą kochana ❤❤
Bo ta beta mnie tak strasznie martwi ja wiem ze to tylko cyferki ale oby się serduszko pokazało i biło jak dzwon ❤❤
A co lekarz powiedział na wartość bety ??

Że zdarza się ze są takie niskie przyrosty, ale ciąże są z tego. To nie książka powedzial.
Bete mam powtorzyc dzień przed usg cyzli 23.04

Czyli jednak jest pecherzyk, ale zarodek przy becie 1000 to szok😍Niech to wszystko się dobrze skończy, bo masz taki rollercoaster, jakiego w życiu nie widziałam!!! ❤😊

Hehe to prawda, mało tego jeszcze czekam na wizytę a przede mm laska w 8tc i serduszko już biło taka szczęśliwa wyszła że szok.
Kolejna już była wysoko a ja biedna czekałam mając w głowie moje wiadomości z wczoraj aż się zbierało. A płacz, masakra WAm powiem.
Nikomu nikomu tego nie życzę !!!

No i jest ❤ a ten wczesniej co ci robil to byl lekarz z kliniki ? Najwazniejsze ze jest, teraz mozesz troche odpoczac z ulga ;)
Tak z kliniki i nie dał mi żadnego zjdeica.
A ten zbadał ginekologicznie i usg na duzyyyyyymmmm ekranie mi pokazał i zmierzył bo byłam tkaa blada ze mówi do mnie ze Pani mi nie wierzy, a ja ze nie wierze. I kilka razy się pytałam czy to napewno ciaza. A on patrzy na mnie i mówi to jajeczko na Wielkanoc hehbe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry