reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Duzo zależy od osoby która robi usg, a reszta od sprzętu. Nie mam pojęcia jak to możliwe.
U mnie ta beta 20tys to był 24dpt.Boję się że ten 1000 to mało, ale niech już będzie dobrze✊✊✊. @Waleczna36 i tak ma już tyle przeżyć przez te ostatnie ileś dni i co chwila nadzieja, a potem jej brak, że już wystarczy jej złych wieści...
Jak dla mnie najwazniejsze ze znalazl sie pecherzyk ;)

reklama
Duzo zależy od osoby która robi usg, a reszta od sprzętu. Nie mam pojęcia jak to możliwe.
U mnie ta beta 20tys to był 24dpt.Boję się że ten 1000 to mało, ale niech już będzie dobrze✊✊✊. @Waleczna36 i tak ma już tyle przeżyć przez te ostatnie ileś dni i co chwila nadzieja, a potem jej brak, że już wystarczy jej złych wieści...
Tak, dużo zależy od osoby i sprzetu, jedna z moich klientek jest ginekologiem który zajmuje się tylko robieniem usg i jak kupiła nowy sprzęt, to mówiła, ze dla niej zmieniło to wszystko, a poza tym nieraz opowiadała o różnych przypadkach, także wiedza lekarza nieoceniona. Ona tez mowi mi zawsze, ze w dziedzinie poczęcia, wszystko jest możliwe! Ja się cieszę, ze nie odpuściła i zrobiła usg u drugiego lekarza, oby teraz już były dobre wiadomości ❤️

Ciaza wskazuję na 6tydz z usg A dzień mam 34dpt
Kochana, to ja Ci powiem, a już tutaj to odpisywalam taka sytuacje! Jak byłam w listopadzie na histeroskopii to była na oddziale moja kolezanka i ona miała ciaze pozamaciczna. Stwierdzili jej wlasnie po becie i nic nie było w macicy. Podali jej ten silny lek na poronienie. Taki w kropkowce co to czarna folia od światła chronią. A na drugi dzien sie ciąża przesunąła do macicy!!! I lekarze nie wiedzieli co robić! Taka silna chemię jej podali i ja uprzedził,ze po niej na pewno ta ciąża teraz nie wytrwa lub dziecko bedzie bardzo chore.. także dobrze że poszłaś do drugiego lekarza!!!!! Jej, ale się cieszę!!! Trzymam kciuki za ten CUD !!!

Wybaczcie ze tak wtrącę się w te cudowne wieści ale mam aktualnie luteinę podjęzykowa 3x4 i zastanawiam się czy bezpośrednio po rozpuszczeniu mogę się napić albo coś zjeść ? Nie mogę znieść tego smaku bleeeee
Ja jak sie rozpuscila to płukalam w ustach woda i dopiero jadłam i piłam. Smak obrzydliwy. Cieszę sie,ze już odstawiona.

Kochana, to ja Ci powiem, a już tutaj to odpisywalam taka sytuacje! Jak byłam w listopadzie na histeroskopii to była na oddziale moja kolezanka i ona miała ciaze pozamaciczna. Stwierdzili jej wlasnie po becie i nic nie było w macicy. Podali jej ten silny lek na poronienie. Taki w kropkowce co to czarna folia od światła chronią. A na drugi dzien sie ciąża przesunąła do macicy!!! I lekarze nie wiedzieli co robić! Taka silna chemię jej podali i ja uprzedził,ze po niej na pewno ta ciąża teraz nie wytrwa lub dziecko bedzie bardzo chore.. także dobrze że poszłaś do drugiego lekarza!!!!! Jej, ale się cieszę!!! Trzymam kciuki za ten CUD !!!
A jak się zakończyła historia tej koleżanki?

reklama
Do góry