reklama

Kto po in vitro?

reklama
Musi ci się udać ❤❤✊✊ ja wierzyłam modliłam się potem miałam zwątpienie i martwiłam się o ciebie a dzisiaj tez lece ze zdrowaskami za Twojego walecznego kropka ❤❤❤❤

Bozeeee jesteś wspaniała ! ❤🤗
Dziękuję dziękuję i dziękuję wszystkim które we mnie wierzyły i dawały wsparcie, to mega w azne w takich chwilach.

Ostatnia edycja:
Jakkolwiek, beta 1000.No ale oby było dobrze❤
U mnie też polozna nie umiala znaleźć zarodka w pęcherzyku i dobre 10 min szukała... Ale beta byla 20tys i pewnie dlatego szukała, a nie odpuściła.
No i przy takiej becie kotry to mogl byc dzien po transferze ? Trzeba czekac na serduszko. Zobacz wczoraj nie bylo pecherzyka a tam w klinice musza miec dobry sprzet a dzisiaj pecherzyk od razu z zarodkiem? Cos mi tu nie pasuje... W sensie ze klinika cos nie dopatrzyla chyba no bo jak?

reklama
No i przy takiej becie kotry to mogl byc dzien po transferze ? Trzeba czekac na serduszko. Zobacz wczoraj nie bylo pecherzyka a tam w klinice musza miec dobry sprzet a dzisiaj pecherzyk od razu z zarodkiem? Cos mi tu nie pasuje... W sensie ze klinika cos nie dopatrzyla chyba no bo jak?
Duzo zależy od osoby która robi usg, a reszta od sprzętu. Nie mam pojęcia jak to możliwe.
U mnie ta beta 20tys to był 24dpt.Boję się że ten 1000 to mało, ale niech już będzie dobrze✊✊✊. @Waleczna36 i tak ma już tyle przeżyć przez te ostatnie ileś dni i co chwila nadzieja, a potem jej brak, że już wystarczy jej złych wieści...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry