reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny,w poniedzialek mam punkcje a mnie nic nie boli!!!!

czy to normalne ze ani jajniki ani glowa mnie nie bola?

nakrecam sie ze nie urosly a menopur nie dziala....

Kinga dzięki, uspokoiłaś mnie trochę. Lekarz faktycznie mówił, że czekamy na pęcherzyki;-)

anna
super strona!!! zaraz montuję suwaczek :-D

milagros
może nic nie boleć! Może boleć bardzo, albo tylko troszkę. A ile masz jajek?

swoją drogą zaraz tu uświerknę czekając na Małża z betą... żałuję, że nie poczekałam w labie...

Ostatnia edycja:
mam 13-14. tyle bylo w srode.

mnie przy pierwszym razem tak bolalo wszystko ze sie ruszac nie moglam, stad moje zdziwienie ze teraz jest tak zupelnie inaczej. no ale ostatnio milam estradiol 6000 przed punkcja, a po punkcji 8000....i moze tedy bylo zle a nie teraz...

milagros a od środy do punkcji żadnego usg? Jaki miałaś wtedy estariol? I jakiej wielkości te pęcherzyki??? Dziś bierzesz zastrzyk z HCG??
Faktycznie ostatnim razem miałaś hiperkę i dlatego mogło bardziej boleć. Może jajniki się jakoś ładniej ułożyły i w nic nie uwierają i dlatego nic nie boli :tak:

Dziewczyny!!! Dzwonił M: beta 16dpt 1700 :-D :szok: Padłam ze szczęścia. Progesteron ponad 200... Teraz byle do czwartku do USG!!!!

mikimo dorzuć mi trochę swojej betki;)
sham bete powinnam zrobić w niedzielę, ale lekarz powiedział,że w poniedziałek też może być.Jak bym chciała,żeby była jakas sensowna, jakaś 100!

Gotadora - to super. Poniedziałek już za chwilkę i będziesz już w ciąży :-) A propo na jaką akupunkturę chodzisz? To jakaś specjalna jest?

Kinga to jest od razu w Invikcie, robi to anastazjolog, godziny dopasowywują do transferu, takie czary mary, aby maluszki lepiej się przyjęły w brzuszku, tam jest ulotka że według badań bodajże w UK akupunktura zwięsza szanse powodzenia :-)

reklama
Mikimo :-):-D:-) gratulacje!!!

Milagros nie martw się, ja też się dobrze czułam przed punkcją i się martwiłam co tam w brzuszku - że może zniknęły, albo co - a tu masz - całe 17ście. Za to po punkcji ledwo chodzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry