reklama

Kto po in vitro?

reklama
W zeszłym roku jakoś w wakacje jak mi wykryli to kazali brać glukofage chyba 850 ale potem była jakaś afera że te leki były skażone czy coś i kazali mi natychmiast odstawić, od tamtej pory nic nie biorę. Widziałam właśnie wasze posty o IO i dałyście mi do myślenia czy nie zacząć brać jak najszybciej bo może pomoże cosik.
Jestem z Pabianic a miałam już dwie stymulacji. Po pierwszej 4 jajeczka i 2 zapłodnione, podali mi 3dniowego a drugi nie rozwinoł się, beta zero i zostaliśmy z niczym. Przy drugiej stymulce 12 jajeczek, 6 zapłodnionych ale tylko 2 blastki i zamrożone bo mnie przestymowali, potem korona i dopiero w maju podali mi pierwszego, a teraz będzie drugi.
Kochana tak byla afera jakos chyba w listopadzie ze meta jest rakotworcza bo z Chin dodawali jakies usbstancje - tez mi kazali Ra..wan natychmiast odstawic... Ale za dwa tygonie zaczelam brac i nic sie nie dzieje- mysle ze jesli masz duza IO to jest wrecz wskazana...

Dziewczyny, mieszkanie sprzedane na 99%, ci ludzie mówią że się w życiu nie rozmyslą ale jak we wtorek dostanę zaliczkę to będę pewna 😊. Już dziś chcieli dać, ale my się nie spodziewaliśmy, że w ciągu jednej doby od wystawiemia na Facebooku mieszkanie się sprzeda 😱. I nawet żadnych umów sobie nie podrukowalam w pracy ani nic.
Jak wychodziliśmy z mieszkania to ta matka z córką 50 razy się pytały czy na pewno im sprzedam, w końcu moja siostra zażartowała: Wera, weź przysięgnij 😂. One stoją i na mnie patrzą wyczekująco, to przysiegnelam😂. One się cieszą a moja siostra mówi że ja nie wiem czy w Boga wierzę i hu... z tego przysięgania😂😂😂. Ale cyrki 😂
16-trgo będę miała super dzień, i lekarz i podpisanie umowy, ciekawe co się spie.r.doli😅

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mieszkanie sprzedane na 99%, ci ludzie mówią że się w życiu nie rozmyslą ale jak we wtorek dostanę zaliczkę to będę pewna 😊. Już dziś chcieli dać, ale my się nie spodziewaliśmy, że w ciągu jednej doby od wystawiemia na Facebooku mieszkanie się sprzeda 😱. I nawet żadnych umów sobie nie podrukowalam w pracy ani nic.
Jak wychodziliśmy z mieszkania to ta matka z córką 50 razy się pytały czy na pewno im sprzedam, w końcu moja siostra zażartowała: Wera, weź przysięgnij 😂. One stoją i na mnie patrzą wyczekująco, to przysiegnelam😂. One się cieszą a moja siostra mówi że ja nie wiem czy w Boga nie wierzę i hu... z tego przysięgania😂😂😂. Ale cyrki 😂
16-trgo będę miała super dzień, i lekarz i podpisanie umowy, ciekawe co się spie.r.doli😅
Nic się nie spierdoli. Teraz już będzie dobrze !!!

Z tego wszystkiego zapomniałam nowa różę wstawić, nie ma że boli, macie podziwiać
czy się podoba czy nie 😂
15919888514041747110280.jpg

Dziewczyny, mieszkanie sprzedane na 99%, ci ludzie mówią że się w życiu nie rozmyslą ale jak we wtorek dostanę zaliczkę to będę pewna [emoji4]. Już dziś chcieli dać, ale my się nie spodziewaliśmy, że w ciągu jednej doby od wystawiemia na Facebooku mieszkanie się sprzeda [emoji33]. I nawet żadnych umów sobie nie podrukowalam w pracy ani nic.
Jak wychodziliśmy z mieszkania to ta matka z córką 50 razy się pytały czy na pewno im sprzedam, w końcu moja siostra zażartowała: Wera, weź przysięgnij [emoji23]. One stoją i na mnie patrzą wyczekująco, to przysiegnelam[emoji23]. One się cieszą a moja siostra mówi że ja nie wiem czy w Boga nie wierzę i hu... z tego przysięgania[emoji23][emoji23][emoji23]. Ale cyrki [emoji23]
16-trgo będę miała super dzień, i lekarz i podpisanie umowy, ciekawe co się spie.r.doli[emoji28]
Nic się nie spierdoli, bo zepsułoby mi rocznicę [emoji12][emoji12]
Gratki, musisz jakiś alkohol postawić z tej okazji [emoji16] albo przynjamniej coś mi upiec [emoji16][emoji1787]

Jak wychodziliśmy z mieszkania to ta matka z córką 50 razy się pytały czy na pewno im sprzedam, w końcu moja siostra zażartowała: Wera, weź przysięgnij 😂. One stoją i na mnie patrzą wyczekująco, to przysiegnelam😂. One się cieszą a moja siostra mówi że ja nie wiem czy w Boga nie wierzę i hu... z tego przysięgania😂😂😂. Ale cyrki 😂
No i supcio !!!!!!!! Ciesze sie razme z Toba ❤ ❤ ❤ A teraz przysiegnij ze uwierzysz w tego swojego bejbika, ktori Ci zaraz podaja ;) I wiesz co??? Przysiegnij jeszcze ze zrobisz sobie jakies male co nie co - 😂😂😂 w sensie jakies zakupy ubraniowe cio ??? Mi to zawsze poprawia humor - przyszla moja przesylka z H&M i juz mialam wam robic houl - ale wole nie draznic 👍👍👍

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry