reklama

Kto po in vitro?

martka zaciskam za Ciebie Kochana, zeby to nie było nic złego &&&&&&&&&&&&&& Musimy być dobrej myśli. Masz ładną betkę i ładnie przyrasta :tak:
domat cudna beta :-D Tak patrze na nasze betki to całkiem podobne :-)

Kinga trzymam za naturalny cud :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A dla wszystkich oczekujących na betki i doszukujących się objawów: U MNIE BRAK OBJAWÓW! No tylko ta hiperka. U mnie zaczęła się w 10dpt i dr powiedział, że zwykle zwiastuje to ciąże.

reklama
Domat! Oskaa! Jej jakie piękne bety!!!! Gratuluje z całego serce!!!
Martka &&&&&&&&&&&&& żeby wszystko było dobrze!
Martaczi cieszę się, że już niedługo Twoje następne podejście. Trzymam kciuki &&&&&&&&& teraz na pewno będzie wszytko dobrze

Witajcie :) dawno tu nie zaglądałam... widzę że dobra passa trwa :biggrin2::biggrin2:

Gotadora - trzymam kciuki za Ciebie i bliźniaki :)))))))))

Oskaa - wspaniała wiadomość - gratuluję :) Dbaj teraz o Was i odpoczywaj dużo :)

Kinga - zrób betę i będziesz wszystko wiedziała - trzymam kciuki za co najmniej 2-cyfrowy wysoki wynik :))))

Pełna_nadziei -co u Ciebie???? idziemy z ciążą niemal łeb w łeb :) jak się czujesz? znasz już płeć Maleństwa?? U nas czły czas jeden Maluch się odwraca - a drugi to raczej chłopiec :) wpadaj na wątek ciężarówki po ivf :)
Dopiero co hcg robiłam....a dziś 20tc się zaczął - ale czas leci!

Kochane - życzę Wam wszystkim sukcesów i 2 kreseczek :-)

Różyczka, ja dziś mam wizytkę i mam nadzieję poznać płeć :-)
Tak poza tym to ciągle boli mnie nerka, mam nadzieję że ginek mnie wyśle na dodatkowe badania, bo ciążko być ciągle na nospie , która i tak za bardzo nie pomaga

Pięknie wyszlam tylko na momencik po luteinę do apteki a tu tyle napisane za wczesnie powiedziałam ze dzis cisza:-)
martka trzymam kciuki za twoja betke i wierze ze to nic powaznego
domat,oskaa gratuluje piękne betki mamuśki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry