Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gotadora moje gratulacje cudna beta życzę dwóch uroczych słodkich bobasków wymarzonej płci
:-) i oczywiscie poprosze wiruski ciążowe(blizniacze) bo ja tez marze o dwojce choc z jednego maluszka równie mocno sie ucieszymy...boze jak ja wytrzymam do jutra..???
kinga dziękuję ..wierzyłam caly czas bardzo ale odkąd brak objawów wiara odeszła wraz z nimi:-(
wiem nie powinnam watpic we własne dzieci ale tak trudno jest wierzyc tym bardziej ze juz dwa razy sie nie udalo a wtedy tez bardzo wierzylam...
TeQuila czekamy z Tobą na wyniki - wierzę że będzie pozytywna beta! Jesteś pierwszą jakiej wysyłam moje wiruski - mam nadzieje,że przyniosą Ci szczęście!
TeQuila - toć dziewczyny Ci wszystkie mówią, że nie musi być objawów. A ty uparciuchu swoje... normalnie uparciuch do kwadratu . Będzie dobrze, bo być musi
gotadora piękne ogromnie Ci dziekuje takie kolorowe fluidki napewno mi przyniosa szczescie :-) kinga rozgryzlas mnie uparta jestem straszliwie ale skoro wszystkie mowicie ze bedzie dobrze to moze faktycznie bedzie.. DZIĘKUJĘ ŻE JESTEŚCIE!!!