Gonia0605
Fanka BB :)
Też tak myślałam, kiedy sprawy dotyczyły znajomych, bądź nieznajomych kobiet... Uwierz mi, te decyzję są o wiele trudniejsze, kiedy dotyczą bezpośrednio ciebieZostawilabym od razu takiego.........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak myślałam, kiedy sprawy dotyczyły znajomych, bądź nieznajomych kobiet... Uwierz mi, te decyzję są o wiele trudniejsze, kiedy dotyczą bezpośrednio ciebieZostawilabym od razu takiego.........
Gonia, pewnie nie tego teraz oczekujesz, ale tez dodam cos:Dania,Ukraina,Hiszpania stoja otworem dla samotnych kobiet.
Moze warto do listopada zawalczyc,uciec na chwile stad i skoncentrowac sie na innych problemach.Bedziesz pewna ,ze zrobilas wszystko zeby was uratowac,chociaz do tego musza byc dwie strony.
Jeny co to za różnica czy masz lat 39 czy 41? Może on ma po prostu ma dość rozmów o dziecku, procedurach. Odpuść z tematem. Rób swoje i tyle. Jeśli się nie uda i nadal będziesz chciała dziecko to ruszaj na Czechy i tyle. Przecież nawet języka nie musisz znać. Dziewczyny tutaj na pewno pomogą.
Gonia, pewnie nie tego teraz oczekujesz, ale tez dodam cos:
Wiem jak trudno zdecydowac sie zeby odejsc od kogos kogo sie kocha. (Z doswiadczenia wlasnego). Zwlaszcza jak sie ma ulozone zycie (pozornie). Nikt Cie do tego nie przekona dopoki sama w sobie nie znajdziesz sily i odwagi.
Powiem Ci tylko jedno: jak juz sie na to zdeycdujesz - wtedy zacznie sie Twoje lepsze zycie. Bycie z kims kto Cie PONIZA nie ma sensu ani jednego dnia. I to sie nie zmieni...
niech Ci sie ulozy jak najlepiej!
Tak wlasnie o tym mowie - to trudne. I na pewno sama mysl o tym wywoluje paniczny strach az sie oddychac nie da.Też tak myślałam, kiedy sprawy dotyczyły znajomych, bądź nieznajomych kobiet... Uwierz mi, te decyzję są o wiele trudniejsze, kiedy dotyczą bezpośrednio ciebie
Ale cudneAlez bardzo proszę![]()
Pieknyyy,moj kolorTypowe kobiety, nawet lakier wypatrzyły
To lakier semilac ka
Osobiście przeze nie malowane![]()
Nie Ty pierwsza i ostatnia się pomyliłaś jeżeli tak jest. Wiemy o sobie tyle na ile nas sprawdzono a co dopiero o drugim człowieku. Jeżeli masz żyć w rozpaczy bo to żadne życie i ja coś o tym wiem. To bierz wiatr w żagle i sama bądź sobie strem. Czasem lepiej odpuścić niż trzymać się kurczowo czegos czego nie ma.Eh... Już sama nie wiem co napisać... Wiem że bez niego będę miała lepsze życie. Tylko jednych trzymają razem kredyty, mnie dwa zarodki w klinice. Jeśli rzeczywiście odmówi swojej zgody, to odejdę. Rocznica ślubu to mój dedline na podjęcie decyzji.
A jaka klasa tych zarodków była? I jaki protokół? U nas tez czynnik męski i to była długa droga, ale się udało. Czasem los jest przewrotny- u nas nie było zarodków jeden jak ocalał to był sukces i na trzy transfery biochemiczna i potem urodzenie. A teraz trzy transfery i nic.Zapłodnionych było 9 z czego 2 odpadły po godzinie. W 5 dni bylo 6. 6 dnia podano 2 blaski. Niestety reszta nie wykształciła się na tyle by zamrozić.
Gosia,Wielki szacunek dla Ciebie za to, że się uwolniłas... Ja nie byłam tak młoda, nie jestem od niego zależna finansowo, mieszkanie jest moje... Chyba jakiś gen ofiary mam w sobie, bo nic innego tego nie tłumaczy![]()