reklama

Kto po in vitro?

Malinuś ja mam brać co 8 godzin, najlepiej jednak aby lekarz Ci powiedział, w Invimedzie nie kazał dr brać, za to wpychał sam po transferze :szok: , wolę Invikte, tu sama rano i nie musiałam godzin zmieniać, bo następna była o 15:30 ...

trzrymam kciuki za jutro &&&&&

reklama
Malinuś - kochana nie przejmuj się wyciekaniem itp. Te leki mają to do siebie właśnie, że nawet upławy lekkie mogą po nich być. Weź lekarstwa zgodnie z zaleceniami i nic nie omijaj. Mi lekarz kazał normalnie brać leki przed transferem.

Sylwia_1985 - gratulacje wielkie. Dużego przyrostu betki Ci życzę.

Gosia_1983 - skoro wychodzą testy sikane ( z bladymi kreskami) to na pewno jest betka pozytywna. Także wynik jutrzejszy będzie tylko potwierdzeniem tego.

SonySony - cieszę się mega, że już wreszcie usłyszałaś serduszko i że wreszcie możesz wrzucić na luz.

Betka262 - przykro mi bardzo, ale najważniejsze, że się nie poddajesz i masz zamiar dalej walczyć.

A ja po transferze już jestem ( miałam nawet przed 13.30 :szok:, a myślałam, że opóźnienie będzie i ciut opróżniłam pęcherz, potem musiałam nadrobić z piciem). Z 4 oocytów został mi się 1 zarodek - 6 bl, kl II, ale dr powiedział, że prawidłowo się rozwija ( 3 dzień już dzisiaj jest) i mam go w brzusiu. Mam nadzieję, że zostanie ze mną do końca 9 m-ca. Niestety 1 oocyt był nieprawidłowy, a dwa inne mimo, że zapładniane przez ICSI nie zapłodniły się łobuzy. Testować mam 09.03.2013, a wcześniej, tzn. 04.03.2013 - progesteron sprawdzić sobie.
I coś jeszcze jak się zapytałam czy mogę brać jakieś leki na uspokojenie to lekarz powiedział, że wszystkie ziołowe bez recepty i jak chcę to nawet wiaderko waleriany mogę wypić :-D Czym mnie mega rozbawił.

Dziewczynki grtulacje dla nowych mamusiek...
UWIELBIAM ten wątek, bo tutaj co chwilkę dobre wiadomości...
A co do moich bakterii w moczu...kupilam dzisiaj urofuraginum, żurawinę i herbatkę zurawinową....Badania powtórzę na początku przyszlego tygodnia:):):
No i dzisiaj bylam na badaniach hormonow...jutro odberam...mam nadzieje ze wynik będzie ok...

A mam jeszcze pytanko...bo moj M we czwartek robi badania nasienia w Invimedzie w warszawie....ile czeka się na wyniki?? No i czy jest mozliwośc zeby przeslali je w formie elektronicznej?? ALbo zzeskanowali, albo kurierem?? czy trzeba byc osobiscie??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry