reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze, z nospą mam dylemat, bo żołądek mi się odzywa po tabletkach, jak myślicie co robić? Może jakieś odstawić? Np. Koenzym Q10? Lub Folik? ( mam zestaw witamin już Femibion Natal)

Ps. Chociaż podejrzewam, że to skutki medrolu ( to steryd w końcu).

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga ja mam w zaleceniach, że mogę 3 nospy dziennie ( doraźnie ) więc śmiało możesz brać, mi póki co to tylko trzy razy się zdarzyło,że wzięłam, bardziej ze strachu,że coś się dzieje, niż z bólu. Kiedyś miałam okropne bóle przez jajnik, aż kulałam, bo jak mi jeden dr wytłumaczył gdy przychodzi @ to musi mi coś tam w brzuchu wtedy się dziać takiego,że dotyka blizny po operacji jaką kiedyś miałam, z tego powodu ja mam obawy,że mogę źle oceniać ból, bo dla mnie ból to taki wielki, a małe to raczej nigdy nic na nie nie brałam, no i tak wziełam te nospy ze strachu, że trzeba

Kinga ja koenzym odstawiłam od razu po transferze, brałam tylko folik 5mg i leki co dr zaleciła ( luteiny, estrofem), ale pamiętam,że niektóre dziewczyny dłużej brały Kq10

Dzięki kochane. Posłucham się Was i zostawię już ten Koenzym Q10. Tylko folik i witaminkę będę brała. Może mój żołądek się przez to lepiej poczuje.

Witam. Własnie dzisiaj podjęłam decyzję co do dawstwa komórek w klinice invicta jednak chciałabym porozmawiać z kobietą doświadczoną. Chciałabym wiedzieć jak to przebiega, jak długo. Bardzo proszę o pomoc

Ja chyba oszaleje z tym netem. Normalnie napisze skargę, że mnie od przyjaciół z forum celowo odcinają :-)

Gotadora, powiem Ci, że teraz rękodzieło, takie w domowym zaciszu, jest w modzie :-), to znaczy betadzieło, chciałam napisać :-) :-D :-)

Kinga, ja dostałam teraz od dr zalecenia, jeśli chodzi o przyjmowanie suplementów.
I tak, mam brać, na 4 miechy przed:
DHEA, dzienna dawka 75mg
Koenzym Q-10, dzienna dawka 270 mg

Natomiast nic nie mówił o kwasie foliowym, ale ja i tak go biorę.

Lawendowy_sen - dzięki. Pierwszy raz słyszę o DHEA, ale właśnie poczytałam i ten Twój lekarz całkiem mądrze wymyślił, bo niby ma pozytywnie wpływać na hormony. A z tym Koenzymem Q10 to sama nie wiem. Może brać do testowania?

reklama
Ty to na pewno miałaś udany dzień:-) Odpoczywaj, zrelaksuj się, bo przecież jesteś w ciąży i musisz zadbać o siebie.
A Maluszek niech wije sobie przytulne gniazdko na następne 9 miesięcy :-)

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_1940650.jpg

Do góry