reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

martka - niestety moje AMH po ostatniej stymulacji w lipcu było bardzo, bardzo niskie:0,4 :-(
malinuś - pomimo wszystko &&&&& mocno zaciśnięte i nie puszczam!!!:tak::tak::tak::tak:

reklama
martka - też dr M.m To będziemy miały opinie od 2 lekarzy, choć z 1 kliniki :-) Ale u dr M, będzie to moja 1-sza próba, bo wcześniej się leczyliśmy w Mysłowicach w Novomedice

Malinuś - ja już sikańcom nie wierzę ( chociaż dzisiaj kusiło mnie kupno to odpuściłam). Więc nawet nie robię. Cierpliwie poczekam do soboty na betę. Zobaczę wtedy co i jak faktycznie.

martka - w Novomedice nikt nigdy nie sprawdził mi AMH, zrobiłam sobie to badanie sama pod wpływem tego forum, już po 2 stymulacji. Dziwili się jedynie, że coś słabo reaguję na stymulację. Nie brali też pod uwagę wysokiego TSH - 8,9 tuż przed 1-szym transferem, pomimo, że zwracałam na to uwagę. No i nie wiem jaka jest normalna praktyka, ale przed ostatnim criotransferem kazali tak poprostu wstrzyknąć Ovitrelle bez żadnych szczególnych wskazań co do godziny. Poza tym nie mam żadnych uwag. Dużym plusem jest bardzo miły personel, który tam pracuje i mam wrażenie, że mają dobrych embriologów. Nie mieli jednak do nas szczęścia, stąd decyzja o zmianie kliniki.

malinuś, martka - ja już kiedyś wyraziłam swoje zdanie nt. sikańców. Jeśli pokażą się II - należy się cieszyć, jeśli I - znaczy kłamie i nie jest zbyt czuły na takim etapie ciąży.

Sezon na dekoracje wielkanocne uważam za oficjalnie otwarty :-)

2013-03-06 15.28.18.jpg

reklama
Do góry