reklama
martka273
Fanka BB :)
masia moje przed stymulacją 0,7 , a teraz to pewnie jeszcze mniej...a do kogo chodzisz?Ja do dr M, ale dzis wyjątkowo do dr Cz.
martka273
masia a Ty zaczynasz od początku w Gyn? a jak było w Novomedice?jak szukałam kliniki na śląsku, to się zastanawiałam, czy Mysłowice, czy Gyncentrum.
Kinga_1
Malinuś - ja już sikańcom nie wierzę ( chociaż dzisiaj kusiło mnie kupno to odpuściłam). Więc nawet nie robię. Cierpliwie poczekam do soboty na betę. Zobaczę wtedy co i jak faktycznie.
martka - w Novomedice nikt nigdy nie sprawdził mi AMH, zrobiłam sobie to badanie sama pod wpływem tego forum, już po 2 stymulacji. Dziwili się jedynie, że coś słabo reaguję na stymulację. Nie brali też pod uwagę wysokiego TSH - 8,9 tuż przed 1-szym transferem, pomimo, że zwracałam na to uwagę. No i nie wiem jaka jest normalna praktyka, ale przed ostatnim criotransferem kazali tak poprostu wstrzyknąć Ovitrelle bez żadnych szczególnych wskazań co do godziny. Poza tym nie mam żadnych uwag. Dużym plusem jest bardzo miły personel, który tam pracuje i mam wrażenie, że mają dobrych embriologów. Nie mieli jednak do nas szczęścia, stąd decyzja o zmianie kliniki.
malinuś, martka - ja już kiedyś wyraziłam swoje zdanie nt. sikańców. Jeśli pokażą się II - należy się cieszyć, jeśli I - znaczy kłamie i nie jest zbyt czuły na takim etapie ciąży.
malinuś, martka - ja już kiedyś wyraziłam swoje zdanie nt. sikańców. Jeśli pokażą się II - należy się cieszyć, jeśli I - znaczy kłamie i nie jest zbyt czuły na takim etapie ciąży.
lawendowy_sen
Kinga_1
Lawendowy_sen - super. Twoje dzieło?
reklama
lawendowy_sen
Kinga, tak. Właśnie przed sekundą skończyłam.
Podziel się: