Martaem1983
Fanka BB :)
Dziewczyny!!! Zrobiłam dzisiaj właściwie przed chwila test sikany : jest blada druga kreska a to dopiero 5 dpt, myślicie ze sikane testy się nie mylą?
Transfer mrozakow był w środę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dochodzę do siebie powolutku po podróży, dalej jestem niewyspana@Natsnats co tam po cichu podczytujesz![]()
Na endometrium na pewno mi pomaga, lepiej rośnie. Ostatnim razem też miałamMoże ten scratching pomoże!!!
Oby!! Będę trzymać kciuki !!
No jak jest bladzioch tak wcześnie to już bardzo dobrze wróżyDziewczyny!!! Zrobiłam dzisiaj właściwie przed chwila test sikany : jest blada druga kreska a to dopiero 5 dpt, myślicie ze sikane testy się nie mylą?
Mnie cholery nigdy nie oszukalyDziewczyny!!! Zrobiłam dzisiaj właściwie przed chwila test sikany : jest blada druga kreska a to dopiero 5 dpt, myślicie ze sikane testy się nie mylą?
Dzięki za słowa otuchy...Pamiętaj że jest plan B mi zawsze dawał spokój.
Moja klinika ma swoja lodoweczce i nie ma żadnych problemów z AZ , KD .
Wypełnia się wniosek i masz. Możesz wybrać wiek , wzrost , kolor oczu ,włosów ,grupę krwi ,rase, wagę itp .... A nawet możesz zaznaczyć wykształcenie rodziców ( wiesz prawnik, naukowiec na te poczekasz dłużej.....)
Możesz mieć KD tylko dla Ciebie się stymuluje ( ok 10- 15 jajek wszystkie Twoje ) albo jajka mrożone 6,9,12 - różne ceny . Dawczyni jeżeli z jej jajek rodzi się 3 dzieci jest skreslana i więcej dawczynia być nie może.
AZ to 1 lub 2 blastki na transfer 2000€ szt w mojej klinice .Ja wypełniłam wniosek na 5 dni przed transferem by w razie jak żaden z moich 3 dniowych nie dojdzie do blastki był dla nas AZ
Przygarne pamiętaj.
Pamiętaj też ze mój ostatni zarodek siedzi obecnie 20 tygodni w brzuchu, @adunnnia90 twzięła ostatnie 2 i bliźniaki mają już 3 lata, Kinga wzięła ostatnie 2 i urodziła trojaczki
Te ostatnie lubia zaskoczyć.
Powodzenia z całego serducha oby plan B nie był potrzebny.
Gosiu masz bardzo podobne wyniki jak ja.. NK 17,1% a CD4/CD8 mam coś ponad 3..NK 17,2%
ale podobno gorszy stosunek limfocytów CD4/CD8 - ten mam 5,8
NK miałam badane z krwi.
Encorton 10 mg od 3 dni przed transferem
Gratuluje zdrowego chłopczyka, nie mogło być inaczej!!!Dziewczyny, odpisal lekarz. Niskie ryzyko wad, chłopczyk!!!! Czyli u nas problem z płcią żeńska się potwierdza.. Tak bardzo pragnęłam drugiego ZDROWEGO chłopca
No no, jak już tak szybko tescik wychodzi to może oba zarodeczki z Tobą zostaną, i za to właśnie bardzoooo mocno trzymam kciukiDziewczyny!!! Zrobiłam dzisiaj właściwie przed chwila test sikany : jest blada druga kreska a to dopiero 5 dpt, myślicie ze sikane testy się nie mylą?
Dobrze wróżyDziewczyny!!! Zrobiłam dzisiaj właściwie przed chwila test sikany : jest blada druga kreska a to dopiero 5 dpt, myślicie ze sikane testy się nie mylą?
Gosiu coś mi się wydaje że tak wysoko CD4/CD8 jest tu najbardziej problematyczny bo on jest naprawdę wysoki. Powinien być do 2, ja mialam 2.7 i już wskazywał że to problem przy dodatnich ANA i na to miałam immunosupresję a drugim razem immunoglobuliny.NK 17,2%
ale podobno gorszy stosunek limfocytów CD4/CD8 - ten mam 5,8
NK miałam badane z krwi.
Encorton 10 mg od 3 dni przed transferem