reklama

Kto po in vitro?

Ja dokładnie nie wiem wg mnie jest teraz 4 t i 5.
Licząc że transfer miałam 10 lutego + dodać 5 dniowy zarodek.
Oni stwierdzili że ciąża jest już na 6t. I zarodek miał tyle czyli że zdążył się rozwinąć i zaraz obumarł.Czy możliwe jest że u mnie jest za wcześnie i tego tętna jeszcze nie było?
Nie wiem jak oni liczą wiek ciąży.Zarodek z tego co mówili 4mm.
Marlena bardzo mi przykro. Jakiś czas temu miałam to samo, puste jajo płodowe.
Powiedz ty byłaś na cyklu sztucznym czy naturalnym??
Ogólnie dobrze jak pójdzie samo , potem konieczna jest kontrola usg ,czy wszystko zeszło i się wygoiło.
U mnie czekali do 35 dpt po transferze

reklama
Ja dokładnie nie wiem wg mnie jest teraz 4 t i 5.
Licząc że transfer miałam 10 lutego + dodać 5 dniowy zarodek.
Oni stwierdzili że ciąża jest już na 6t. I zarodek miał tyle czyli że zdążył się rozwinąć i zaraz obumarł.Czy możliwe jest że u mnie jest za wcześnie i tego tętna jeszcze nie było?
Nie wiem jak oni liczą wiek ciąży.Zarodek z tego co mówili 4mm.
Tu masz kalkulator ciąży po in vitro z niego wychodzi 6t5d jeżeli transfer był blastki 10 lutego Link do: IVF and FET Due Date Calculator

U mnie cesarka nie była lekka. Tylko mnie moja siostra nastawiła na to, ze bedzie boleć tak ze zyc się odechce. I z takim nastawieniem poszłam. Dlatego dałam rade to przeżyć.

Cudowne wieści. Życzę od razu 2 kresek!!

Kazdy facet inaczej znosi emocje. Nie usprawiedliwiam, ale nie na darmo na naszym wątku są same babeczki...

Ciesz się każdym aspektem ciąży. Ja w ciąży nie miałam żadnych objawów i czuje się "okradzona" w pewnym sensie.

Zadzwonili?

Ja nie miałam żadnych badan po nieudanych transferach. Mialam histeroskopie ale to przez dziwny obraz na usg.

Przykro mi. Mam nadzieje ze zdarzy się cud i jednak beta urośnie.

A może za wcześnie to oceniać? Zanim coś Ci zrobia niech jeszcze raz zrobia usg.

Hej babeczki. Miłego wieczoru. Złożyliście swoim facetom życzenia dzisiaj?
Tak zasdzwonili 8 zaplodnilo się prawidłowo 🥰

Dziewczyny o której miałyście mniej więcej telefon ile się zaplodnilo? CEkan jak na szpilkach... Ogólnie ciężka noc mam za sobą nie spałam wcale, miałam okropne boleści i wymiotowało mnie cała noc. Chyba wszystko naraz się skumulowało :zabieg, nerwy z nim związane no i nerwy z mężem.... I jeszcze ten telefon nie dzwoni 🙉🙈😫😫
Ja miałam zaszyfrowanego maila o 7 rano. Mniej więcej po 24h od punkcji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry