reklama

Kto po in vitro?

Molla, Malinus- dziewczyny powodzenia jutro na wizytach!
Tequilla trzymam kciuki za Ciebie na zabiegu- oby jak najmniej bolalo i co najwazniejsze - przynioslo oczekiwany efekt w niedalekiej przyszłości;-)
Wszystkie Kobitki, dobrze że jestescie :-) to forum naprawde pomaga i... uzaleznia :-D moj maz już zaczyna sie o mnie martwic czy za bardzo sie nie angazuje i stresuje, ale jak mozna inaczej skoro mamy wspolny cel i mozemy byc dla siebie wzajemnie wsparciem :-D

Dobrej nocy Kobitki :-*

reklama
Sylwia bidulko, każda z nas ma te gorsze dni, kiedy wszystko się kumuluje, przypomina i poprostu trzeba to z siebie wyrzucić:tak: płacz oszyszcza i czasem właśnie dobrze jest sobie popłakać, wyżalić się żeby lżej było na serduchu:tak: Wiem że to oklepane, ale wszystko napewno jakoś się poukłada i ty też doczekasz się maleństwa. Życzę dużo siły i wytrwałosci, pamiętaj ze po każdej burzy wychodzi słońce...;-)Tulam mocno...

sylwinko kochana, normalnie dupsko Ci stłukę!! kto jak kto, ale Ty, twardzielka, zawsze mnie mega podtrzymywałaś, i wszystkie dziewczyny po porażkach, no nie wygłupiaj się! ja wiem że przychodzi moment i pekamy, i coś w nas strzela... ale trzeba iść dalej, stąpać twardo, robić kolejne kroki, (od raczkowania po bieganie) , i nie ma co się smarkać. I Ty wreszcie zobaczysz dwa cudeńka, jak u Gosi, wiem wiem, mnie dziś też przypiliło, ale otrzepałam ''bałaganik'' i nie daję się wciągnąć Pani Ryczce :) głowa do góry, pamiętaj- po burzy przychodzi słońce.... :*

sylwuś kochana nie odchodz od nas przeciez wiesz ze z nami jest łatwiej zmagać sie z niepowodzeniami juz niedługo ty tez bedziesz w ciązy i bedziemy ogladac zdjcia twoich maluchów :tak::tak::tak::tak::tak: a płacz... pomaga, więc wypłacz się kochana, płacz tak długo jak bedzie ci to potrzebne,a potem otrzyj łzy i wracaj do walki,o swoje szczescie trzeba walczyc do konca(czytaj do uzyskania dużego ciążowego brzuszka) :-D

Tequilla - oby jutro pomyślnie wydarzyło się to, co nie wydarzyło się dzisiaj, bezboleśnie i efektywnie:tak:
Malinus - pomyślnych informacji jutro :tak:
Molly:-D - wielu pięknych i dojrzałych jajeczek:tak:
Avocado - dwucyfrowej bety, jeżeli zdecydujesz się ją zrobić:tak:

i wszystkim starającym się DOBREJ NOCKI

Ostatnia edycja:
Sylwka, nie daj sie Kochana zlapac w szpony rozpaczy... Zobaczysz, predzej czy pozniej uda sie... Tylko niektore z nas musza troszke dluzej powalczyc. Idz spac Kochana, jutro wstanie nowy dzien a wraz z nim wroca sily i nowe nadzieje. Wierze w to bardzo! :-*

Molla i Malinuś, kciuki mocno trzymam za Wasze dzisiejsze wizytki.
Avocado, kciuki, kciuki, kciuki za piękna betkę,
Ustalajcie, wypytujcie lekarza i wracajcie do nas z dobrymi wieściami :-)

Ostatnia edycja:
Dobranoc. Śpijcie dobrze.

A jutro, znaczy się dzisiaj,
dzień samych dobrych wiadomości.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_5038439.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry