• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

sylwinko kochana, normalnie dupsko Ci stłukę!! kto jak kto, ale Ty, twardzielka, zawsze mnie mega podtrzymywałaś, i wszystkie dziewczyny po porażkach, no nie wygłupiaj się! ja wiem że przychodzi moment i pekamy, i coś w nas strzela... ale trzeba iść dalej, stąpać twardo, robić kolejne kroki, (od raczkowania po bieganie) , i nie ma co się smarkać. I Ty wreszcie zobaczysz dwa cudeńka, jak u Gosi, wiem wiem, mnie dziś też przypiliło, ale otrzepałam ''bałaganik'' i nie daję się wciągnąć Pani Ryczce :) głowa do góry, pamiętaj- po burzy przychodzi słońce.... :*

Święte słowa, pięknie to ujęłaś, bardzo mi się to podoba :-)

reklama
Przesyłam Wam gorące uściski i pozdrowienia.
Niech stopią ten wszechobecny śnieg.
Miłego dnia.

stylowi_pl_nauka-i-natura_lodowata-milosc_973292.jpg

Agapl, Hola, Gotadora, ​narkotyk zwany szumnie antybiotykiem już zaczął działać, także już mi lepiej, dziękuję.
A w poniedziałek wracam już do pracy. Na szczęście, tylko na 3 godz dyżur, bo zaczynają się rekolekcje,
a za to wtorek i środę mam wolne :-)

Madzialenak, w pracy nadal nic. I z moich obserwacji wynika, że etatu nie odzyskam.
Prawnik związkowy, to strata czasu. Sama nie wiem, co mam robić???????????????? A pani dyr ma się świetnie i kwitnąco.

A ja dziś rano robiłam kolejne wyniki, Pani mnie zaszokowała w laboratorium, zapłaciłam prawie 160zł!!:baffled::baffled:
Mój M mówi, że nasz żuczek to najdroższe dziecko w rodzinie :-) Jeszcze w brzuchu a tak naciąga ;-);-)
Mam nadzieję, że wyniki będą ok i koniec z Clexane .... :-)

reklama
Cześć dziewczęta! baaaaaardzo mocno dziękuję za wszystkie miłe słowa i gratulacje- ja modle sie żeby teraz wszystko szło pięknie aż (mam nadzieję) do porodu:)
Avocado -powodzenia! bede oczekiwać wysokiego wyniku trzymając kciuki!
Gosia gratuluję dwóch dzieciaków- ja po cichu też na to liczę ale to jeszcze chwilka zanim sie dowiem...:)
Lawendowy - proponuję miód manuka- jest bardzo skuteczny na choróbska plus dobrze wzmacnia organizm- nie jest tani ale dobry - zdrówka życzę

wszystkim dziewczynom życzę żeby działania i plany zapisane na liście pięęęknie i gładko szły do przodu!
Miłego weekendu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry