reklama

Kto po in vitro?

sylwinko kochana, normalnie dupsko Ci stłukę!! kto jak kto, ale Ty, twardzielka, zawsze mnie mega podtrzymywałaś, i wszystkie dziewczyny po porażkach, no nie wygłupiaj się! ja wiem że przychodzi moment i pekamy, i coś w nas strzela... ale trzeba iść dalej, stąpać twardo, robić kolejne kroki, (od raczkowania po bieganie) , i nie ma co się smarkać. I Ty wreszcie zobaczysz dwa cudeńka, jak u Gosi, wiem wiem, mnie dziś też przypiliło, ale otrzepałam ''bałaganik'' i nie daję się wciągnąć Pani Ryczce :) głowa do góry, pamiętaj- po burzy przychodzi słońce.... :*

Święte słowa, pięknie to ujęłaś, bardzo mi się to podoba :-)

reklama
Przesyłam Wam gorące uściski i pozdrowienia.
Niech stopią ten wszechobecny śnieg.
Miłego dnia.

stylowi_pl_nauka-i-natura_lodowata-milosc_973292.jpg

Agapl, Hola, Gotadora, ​narkotyk zwany szumnie antybiotykiem już zaczął działać, także już mi lepiej, dziękuję.
A w poniedziałek wracam już do pracy. Na szczęście, tylko na 3 godz dyżur, bo zaczynają się rekolekcje,
a za to wtorek i środę mam wolne :-)

Madzialenak, w pracy nadal nic. I z moich obserwacji wynika, że etatu nie odzyskam.
Prawnik związkowy, to strata czasu. Sama nie wiem, co mam robić???????????????? A pani dyr ma się świetnie i kwitnąco.

A ja dziś rano robiłam kolejne wyniki, Pani mnie zaszokowała w laboratorium, zapłaciłam prawie 160zł!!:baffled::baffled:
Mój M mówi, że nasz żuczek to najdroższe dziecko w rodzinie :-) Jeszcze w brzuchu a tak naciąga ;-);-)
Mam nadzieję, że wyniki będą ok i koniec z Clexane .... :-)

reklama
Cześć dziewczęta! baaaaaardzo mocno dziękuję za wszystkie miłe słowa i gratulacje- ja modle sie żeby teraz wszystko szło pięknie aż (mam nadzieję) do porodu:)
Avocado -powodzenia! bede oczekiwać wysokiego wyniku trzymając kciuki!
Gosia gratuluję dwóch dzieciaków- ja po cichu też na to liczę ale to jeszcze chwilka zanim sie dowiem...:)
Lawendowy - proponuję miód manuka- jest bardzo skuteczny na choróbska plus dobrze wzmacnia organizm- nie jest tani ale dobry - zdrówka życzę

wszystkim dziewczynom życzę żeby działania i plany zapisane na liście pięęęknie i gładko szły do przodu!
Miłego weekendu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry