reklama

Kto po in vitro?

Avocado super wiadomosc:-), gratki wielkie:tak:.
Molla ładnie masz tych jajców;-). juz dzis trzymam kciuki zeby je wszyskie ci wybrali i zeby sie ładnie zapłodniły:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!
Z betą w poniedziałek zostałam sama jak palec:sorry:.A dzis czuje sie wybitnie małpowato i mam troche pietra:baffled:. Ale nic to musi byc dobrze wiec juz nie marudze :happy: i grzecznie czekam do poniedziałku.

reklama
Mola to szybko u Ciebie poszło...ja właśnie prawdopodobnie też będę zaczynac stymulację w piatek za tydzien...i wtedy kolo poniedzialku punkcja....

A czy cena za gonal F 75j 95zł to dobra cena??

witajcie dziewczyny ;-) nie zagladałam tu dwa dni i az trudno nadrobic ! ale cały czas jestem sercem z wami. Ja niestety w srode popoludni tak sie zle poczulam ze musialam jechac do kliniki - brzuch mi spuchl i wygladałam jak w koncówce ciąży, a do tego strasznie bolało :-( dr powiedzial ze to hiperstymulacja i ze moje jajniki wygladaja jak dwa bochenki chleba !!! dostałam zastrzyk przeciwbulowy i jakies dwie kroplowki , jedna na wzmocnienie, a druga to nie wiem co to bylo :no::no:. Wczoraj i dzisiaj podobna wizyta w klinice, każą duzo pic, alee to nie jest takie łatwe ,bo pcie wiąże sie z wizytami w toalecie a to jest strasznie bolesne !!! Ale koniec o mnie
Dagnes, Agaja
dziewczyny tak mi przykro :-( ściskam was mocno
Gosia, Kasia a wam dziwczyny serdecznie gratuluje !!! :tak:moze wreszcie zła passa sie od nas odwroci

avocado :-D piękna beta! gratulacje!wcale nie taka mała! ja to miałam małą....
hola jak samopoczucie?idę jutro na wizytę, przegadać z dr moje crio, bo się martwię...Powiedz mi jeszcze, w którym dniu cyklu miałaś crio (oba)? bo rozumiem,że estrofem bierzesz od 1-2 dc? i w któym dc miałaś ładne endo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry