lkasia
Fanka BB :)
Ikasia - właśnie zauważyłam, że brałyśmy ślub w tym samym dniuWszystkiego dobrego, pozdrawiam.
No faktycznie...wrzesien bardzo fajny miesiąc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ikasia - właśnie zauważyłam, że brałyśmy ślub w tym samym dniuWszystkiego dobrego, pozdrawiam.
witajcie dziewczyny ;-) nie zagladałam tu dwa dni i az trudno nadrobic ! ale cały czas jestem sercem z wami. Ja niestety w srode popoludni tak sie zle poczulam ze musialam jechac do kliniki - brzuch mi spuchl i wygladałam jak w koncówce ciąży, a do tego strasznie bolało :-( dr powiedzial ze to hiperstymulacja i ze moje jajniki wygladaja jak dwa bochenki chleba !!! dostałam zastrzyk przeciwbulowy i jakies dwie kroplowki , jedna na wzmocnienie, a druga to nie wiem co to bylo. Wczoraj i dzisiaj podobna wizyta w klinice, każą duzo pic, alee to nie jest takie łatwe ,bo pcie wiąże sie z wizytami w toalecie a to jest strasznie bolesne !!! Ale koniec o mnie
Dagnes, Agaja dziewczyny tak mi przykro :-( ściskam was mocno
Gosia, Kasia a wam dziwczyny serdecznie gratuluje !!!moze wreszcie zła passa sie od nas odwroci

hejka Dziewczęta
avocado - GRATULACJE!!! super wieści.
Molla - jesteś już coraz bliżej finału, cieszę się że jajeczka pięknie rosną&&&&&&&&&&
Quinnie, trzymaj się Złotko, wyobrażam sobie jak musisz paskudnie się czuć, odpoczywaj i dochodź do siebie
u mnie dziś 4 dzień po transferze. brzuch pobolewa jak na @,no i jedyne co jeszcze, to byle co mnie wyprowadza mnie z równowagi... w granicach godziny 13, 14 padam na drzemkęsłooodkie lenistwo... ten ból brzusia taki dziwny.. raz jest raz go nie ma. jajniki tez raz po raz zakłują. i teraz nie wiem - czy jak pobolewa podbrzusze to raczej leżeć czy tak ma być i mam normalnie funkcjonować??? jak robiłyście kobietki?? już sama nie wiem co robić ze sobą. tak bardzo chciałabym żeby się udało :-( bo ileż można jeszcze znieść porażek???
miłego dzionka dla Was:-)
zastanawiałam się czy z pl sobie nie załatwić tego encortonu, ale jakoś tak się bałam brac na własną rękę. I nie wiem w koncu jak to jest z tym encortonem, w pl chyba w kazdej klinice zalecają po ivf, a tu w UK nie chcą go dawać i bądź tu mądry..

pij duzo i odpoczywaj, mam nadzieję, że szybko odpuści....
Niech teraz ładnie rośnie!!!!!!:-)Estradiol mam 1.920, nie wiem, czy nie za duży trochę jak na w sumie 8 pęcherzyków, bo jeden ma 13 mm