reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane próbowałam nadrobić wieści co u Was i same super dzisiaj czytam:

Avocado, mgiełka - piękny wzrost betek:-). Gratulacje kochane. Super przyrostu i spokojnych 8 m-cy Wam życzę :-)

Hola
- nawet nie wiesz jak się cieszę, że masz taką piękna betkę i że Ci się udało. Mega na to zasługujesz. Już dzisiaj zaciskam kciuki &&&&&&&, żeby pięknie Ci rosła betka :-) No i żebyś się mogła cieszyć upragnioną ciążą na spokojnie. Bezproblemowo.

Molla - piękny wynik jajeczek :szok::-):szok: Teraz super zarodeczków Ci życzę. Oby ich było tyle ile pobranych jajeczek.

A ja dzisiaj próbowałam się umówić na wizytę w mojej klinice. Niestety nie wyszło ( zapomniałam, że tylko 2 tygodnie wcześniej można się umawiać). Zaś będę próbować w czwartek. Jak Panie mnie nie umówią ( bo nie będzie miejsc) to napiszę maila do swojego lekarza, żeby sam mi ustalił termin. Jak dobrze pójdzie to między wtorkiem a czwartkiem po świętach może będę miała wizytę kontrolną ( sprawdzanie czy wszystko dobrze po nieudanym IVF znaczy się i porozmawiam co jeszcze można byłoby zrobić, żeby wyszło).

Ps. Kasy na kolejne IVF brak, ale ewentualnie o jakimś kredycie pomyślę - ostatni raz.

Dziewczyny ze śląska już dawno o tym myślałam i miałam zaproponować ale jakoś nie miałam odwagi a dziś pomyślałam raz kozie śmierć .. co ma być to będzie
co myślicie o spotkaniu się w realu .... ??
skoro pomorze może to my może też spróbujemy?? co o tym myślicie?
oczywiście jeśli uważacie że to głupi pomysł to napiszcie nie obraże się....:-D

na czekoladę 180 km ... to raczej nie, no ale żeby Was zobaczyć to kuszące ;-) jednak postanowiłam jak najmnie za kółkiem siedzieć, bo może mnie jakiś debil niepotrzebnie zdenerwować, no i dr powiedział,że zakaz dalekich podróży, no ale ja myślę,że chodziło mu o 2tys km , nie o 200 ;-), bo do UK sama też jeździłam

hola - Gratulacje!!!! Spokojnych 9 m-cy :)

mola - Masz tyle samo dojrzałych komórek co ja. Tylko, że mi pobrano 11 z czego 5 było dojrzałych a tylko dwie się zapłodniły. Jedna z nich jest już ze mną :) a druga niestety nie przetrwała :( Trzymam kciuki za łączenie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zmiana planów dziewczynki w kalendarzu.. Lekarz dzisiaj zadzwonił i przełożył mi wizytę na jutro :-):-) Cieszę się bo już nie mogłam się doczekać :-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry