reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tequila to ja ci tak filozoficznie :D
Jeżeli nie wierzysz w Boga i Bóg nie istnieje – nic nie tracisz.
Jeżeli nie wierzysz w Boga a Bóg istnieje – tracisz wszystko.
Jeżeli wierzysz w Boga a Bóg nie istnieje – nic się nie dzieje.
Jeżeli wierzysz w Boga i Bóg istnieje – zyskujesz wszystko.
A tak na serio to wiara czyni cuda- takiego zdania jestem ja, chociaż różnie to u mnie wychodzi.
A opowiem wam historię....moją.....
Jak byłam malutka urodziłam się chora, a właściwie żaden z lekarzy nie bardzo wiedział co mi jest, a jeszcze w tamtych czasach gdzie np usg było jedne na całe miasto....wiecie jak to było, mama modliła się do obrazu Matki Boskiej z dzieciątkiem, codziennie, żarliwie i błagała o moje życie, i oto jestem, mówiła mi że mimo tego że było źle wierzyła i się modliła, i uważa że mnie wymodliła, że jestem jej wymodlonym dzieckiem, do tej pory mi to powtarza :)

Mgiełka888 - w skuteczność modlitw bardzo niestety nie wierzę. Modliłam się jak miałam 18 lat, żeby nie zabierał mojego brata ( zmarł mój bart). Modliłam się, żeby nie zabierał drugiego brata ( też zmarł). Zostałam sama. No, a jeszcze wcześniej mama chora poważnie jak miałam 20 lat i wiele innych spraw. Nic mi w życiu nie układało się za modlitwy lub raczej dzięki modlitwie ( zresztą nie tylko wtedy się modliłam kiedy miałam problemy, ale w ogóle). Sama musiałam ciężko na wszystko pracować ( studia, praca, to co mam, jak były kłopoty to sama musiałam walczyć o wszystko). Moim zdaniem już limit niesprawiedliwości wyczerpałam ( nie chodzi o to, żebym narzekała, ale...).

Kochane wszystkim dziewczynom gratuluję z całego serca dzisiejszych betek a Molli jajeczek :-)
Mam pytanie : w jakiej dawce bierzecie DHEA?
Jak długo bierze się suplementy DHEA, Mleczko pszczele, kit pszczeli i koenzym Q 10. Do transferu czy dłużej?

Widzę że więcej dziewczyn jest pod opieką dr M z Gyncentrum:tak:
Hola o tym żelu już mi pisały dziewczyny a endometrialnym, on jest podawany przy histero? O ile wcześniej się go wykonuje przed ivf?
Zobaczę co mi lekarz doradzi:baffled:

Kinga :-( bardzo wiele jak na jedną osobę, zbyt wiele ... dlatego masz tyle siły do opieki nad Tatem i do walki o maluszka - Kinga takie dziewczyny nie przegrywają :tak::tak: wiem,że niedługo los Ci nagrodzi cierpienia

gizas to jest jakaś pozywka dla dzieciaczków żeby sie ładnie zaimplantowały. wiec napewno zanurzają je w glue po rozmrożeniu ( jak w moim przypadku). Nie wiem kiedy daja je świeżutkim dzieciaczkom bo ja dowiedziałam sie ja moje były już mrożone ale czytaąm gdzieś że to jest również dobra pożywka dla naszych maluchów, że podobno ładniej się w niej dzielą ale musisz konkretnie zapytać doktorka. No chyba ze któraś z dziewczyn coś w tym temacie więcej wie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry