• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny same dobre wieści!!! hola, avocado!! super wiesci, gratuluje!! Przez Was dzis skupić sie w pracy nie mogę ;) Klienci na mnie patrzą, a ja oczy wgapione w komputer :p Wciąga to forum na maxa ...
wyniki mi w pracy spadną przez to :-) ale sie ciesze laski, oby i u mnie zadziałało... ann84 u Ciebie też bedzie dobrze :)

Dziewczynki zjedlismy obiad w jakiejs knajpie i spytalam o dostep do neta i pisze na chwilke do was z telefonu przez wifi a mi nie wychodzi,atechnicznA jestem
Dziekuje wszystkim,co trzymaly kciuki
HOLA pieknie,wiedzialam.Oby tak dalej.Wierzylam i wierze w twoje dzieciory
Avocado,Mgielka rowniez gratulacje kochane. Mowilam to motto i nadziejnaszA!!!
U mnie pobrali wszystkie 9,ale do dojrzalych i zdolnych jest 5.Co bedzie dalej zobaczymy...
Jutro jak wroce do domu podziekuje kAzdej z osobna.
dziekuje ze jestescie

Molla super wiadomość! 5 dojrzałych to całkiem ładny wynik;-) teraz trzymamy kciuki żeby wszystkie się zapłodniły i ładnie dzieliły:-) trzymaj się tam dzielnie!!!
avocado ja też staram się sobie jakoś czas zapełnić, ale i tak ciągnie się niesamowicie. Kusi mnie żeby zrobić szybciej sikańca. Ostatnio jak miałam podanego blastusia to kazali mi przyjechac na betę 9dpt a teraz 11dpt, nie wiem dlaczego:baffled: przeciez to dwa dni więcej tortur:tak: dlatego zastanawiam się czy np 10dpt nie zrobić sikańca, wszystko lepsze od takiej niepewnosci:sorry2:

Hola ale super, udało się. Na pewno będzie dobrze i z tego co pamiętam to masz betę bardzo wysoką w porównaniu do poprzedniej. Trzymam kciuki za przyrost.

Molla
5 dojrzałych jajców to super wynik. Teraz niech sobie randkują z plemniczkami i niech sex na szkiełku będzie udany.

hola-kolejna piękna betka dzisiaj, GRATULUJE!!!! Cieszę się tym mocniej, że również aktualnie jestem pod opieką dr M i mam nadzieję, że będzie dla nas równie skuteczny
molla-5 komórek to piękny wynik, teraz pójdzie z górki. Bardzo się cieszę, że wreszcie uśmiechnęło się do Ciebie szczęście

reklama
MOLLUNIA trzymam kciuki za twoje jajusia, żeby sie ładnie wszystkie zaplodniły i podzieliły &&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry