reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny same dobre wieści!!! hola, avocado!! super wiesci, gratuluje!! Przez Was dzis skupić sie w pracy nie mogę ;) Klienci na mnie patrzą, a ja oczy wgapione w komputer :p Wciąga to forum na maxa ...
wyniki mi w pracy spadną przez to :-) ale sie ciesze laski, oby i u mnie zadziałało... ann84 u Ciebie też bedzie dobrze :)

Dziewczynki zjedlismy obiad w jakiejs knajpie i spytalam o dostep do neta i pisze na chwilke do was z telefonu przez wifi a mi nie wychodzi,atechnicznA jestem
Dziekuje wszystkim,co trzymaly kciuki
HOLA pieknie,wiedzialam.Oby tak dalej.Wierzylam i wierze w twoje dzieciory
Avocado,Mgielka rowniez gratulacje kochane. Mowilam to motto i nadziejnaszA!!!
U mnie pobrali wszystkie 9,ale do dojrzalych i zdolnych jest 5.Co bedzie dalej zobaczymy...
Jutro jak wroce do domu podziekuje kAzdej z osobna.
dziekuje ze jestescie

Molla super wiadomość! 5 dojrzałych to całkiem ładny wynik;-) teraz trzymamy kciuki żeby wszystkie się zapłodniły i ładnie dzieliły:-) trzymaj się tam dzielnie!!!
avocado ja też staram się sobie jakoś czas zapełnić, ale i tak ciągnie się niesamowicie. Kusi mnie żeby zrobić szybciej sikańca. Ostatnio jak miałam podanego blastusia to kazali mi przyjechac na betę 9dpt a teraz 11dpt, nie wiem dlaczego:baffled: przeciez to dwa dni więcej tortur:tak: dlatego zastanawiam się czy np 10dpt nie zrobić sikańca, wszystko lepsze od takiej niepewnosci:sorry2:

Hola ale super, udało się. Na pewno będzie dobrze i z tego co pamiętam to masz betę bardzo wysoką w porównaniu do poprzedniej. Trzymam kciuki za przyrost.

Molla
5 dojrzałych jajców to super wynik. Teraz niech sobie randkują z plemniczkami i niech sex na szkiełku będzie udany.

hola-kolejna piękna betka dzisiaj, GRATULUJE!!!! Cieszę się tym mocniej, że również aktualnie jestem pod opieką dr M i mam nadzieję, że będzie dla nas równie skuteczny
molla-5 komórek to piękny wynik, teraz pójdzie z górki. Bardzo się cieszę, że wreszcie uśmiechnęło się do Ciebie szczęście

reklama
MOLLUNIA trzymam kciuki za twoje jajusia, żeby sie ładnie wszystkie zaplodniły i podzieliły &&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry