reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gizas nie martw się. Ja Sony poleciłam dr.M i bardzo sie ciesze że jej sie udało. Wierz że teraz mnie się udalo a ty też do nas dołączysz. konieczne go zapytaj o embryoglue. może to u mnie tym razem zadziałało:-). bedzie dobrze, zobaczysz.
martka tak, crio:tak:

Hola, Avocado, Mgiełka serdeczne gratulacje Mamuśki!!!! cieszę się Waszym szczęściem!!! :-D
właśnie zdałam sobie sprawę że teraz kolej na moją betkę:szok::szok::szok: stracha mam jak nie wiem co...
co do objawów...dziś po raz pierwszy tak dziwnie mnie zemdliło..poza tym bóle podbrzusza, kłucie w macicy w 5 dpt - takie jakby prądy mnie przeszywały... - moze to maluch sie gramolił i wgryzał?? :-)mam nadzieje...tylko piersi nic a nic nie bolą. mam tez uczucie mokrości co doprowadza mnie do szału bo za każdym razem jak ide do toalety to wiąże się to z nerwami ze przyszła @. no i zawroty głowy ale nie wiem czy to nie od braku ruchu.no i kręgosłup też raz po nieraz czuje... nie wiem...

co myślicie - robić bete w czw 10dpt czy czekać wg zaleceń do pt 11dpt?? wiem ze to tylko jeden dzien ale ja juz zaczynam szaleć...:baffled::szok::szok:

reklama
hola będę liczyć na dobrą rękę dr M:) a powiedział mi,że za drugim razem transfer jest łatwiejszy ( pierwszy miałam trudny, z narzędziem tortur "kulociągiem") .Też wezmę EmbryoGlue, i scratching, już się nie mogę doczekać :-) niech tylko @ przylezie, to zaczynam faszerowanie tabsami i jakoś zleci!! Kobieto dajesz mi nadzieję !!!!! a jakie miałaś maluchy?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry