reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka, szybko szybko, sama byłam w szoku, ale wyjątkowo boje się bo to moja ostatnia szansa, moje ostatnie maluszki.... Moje endo jeszcze rośnie, wczoraj miało w porywach do 8. a u Ciebie jak, który to dzień cyklu?

Hej wszystkim
mayaja miałam transfer w ten sam dzień co ty i miałam takie bóle jak na okresi nawet w 1 dzień miałam plamienie. Na chwile obecna bolą mnie tylko piersi. Pamiętaj nic nie dźwigać !
ikasia to są uroki stymulki. Ja na szczęście nie miałam dużo takich syndromow ale za to 1 transfer się nie powiodl a tobie będzie to wynagrodzone w postaci dzieciaczkow.
malinus ​trzymam kciuki od piątku:)

Roxi a czemu masz mieć lepieiej niż my? Przed Tobą wspaniałe 9 miesięcy z jego wszystkimi cudownościami: mdłościami, wymiotami, wariacją hormonów, opuchniętymi nogami, trzeszczącymi kolanami, cyrkowymi wygibasami żeby ogolić nogi, rozstępami, ale i łzami radości z bicia serduszka i pierszych ruchów i każdych kolejnych (chociaż kopanie w żebra to bardziej łzy bólu) Zaciskamy więc mocno kciuki
żeby betka była wysoka i rosła i rosła.

Hola - kciukasy za piękny przyrost.

I za Was wszystkie dzielne kobitki. Żeby wyjrzało słoneczko i wkrótce na wszystkich teściorach prezentowały się grubaśne 2 krechy, a w labo królowały wielgachne bety.

Kinga - Tobie podsyłam kilka ton.wirusków pozbieranych na oddziale, bo widzę szykujesz się do kolejnego podejścia. Twarda babeczka z Ciebie.

Cześć wszystkim foremkom:-).
Dziś pracowity dzień nas czeka,mnostwo kciuków do trzymania:-):tak:
Sylwia- za histeroskopię zeby wyszła ok :tak:
Roxii za twoją wysoką betę!- zebytwoje przeczucia sie nie sprawdziły
:happy2:
mgielka- za pierwsze usg i pieknego bąbelka
:tak:
madzialenak niech Sebuś pomacha do mamusi
:tak:
Quinnie za ostatni skuteczny raz !!
za to wszystko iza same radosne wiadomości ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-D:tak::-):-D:tak:

miłego dnia
:-)

reklama
Hola - piękna ta Twoja beta :-) Życzę Ci żebyś z takim suwaczkiem jak ja mogła ponarzekać na opuchnięte stopy, kolana i obkopane żebra i ciągłą zgagę :-)
Tak naprawdę to najwspanialsze dolegliwości świata.
Na oddziale mamy kobitkę 39 lat w pierwszej ciąży z bliźniakami - natura jest nieogarniona.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry