reklama

Kto po in vitro?

asia rozśmieszyła mnie wizja świnki morskiej i jej in vitro. :-D Ale by było ;-) kochana, nie łap dołów (sama ostatnio z niego wyszłam, to szpanuję) i zapomnij o sikańcach!to zło!3 sikańce to cena bety, nie szkoda ci kasy do kosza wyrzucać?;-)

reklama
martka no fakt wizja przekomiczna :-) ciekawe ,że zwierzęta nie mają z tym problemów...no może oprócz buldożków francuskich...bo z tego ca pamiętam je się sztucznie zapładnia ;-)

Asia zwierzęta też mają problemy, ja mojej suni jak jej się zaczyna @ to daje nospę, bo boli ją bardzo brzuch, więc cierpi zupełnie jak my, pomyslałam nawet że to prawda,że zwierzaki wdają się w swojego właściciela - ja miałam okropne bóle brzucha przy @ no i trafiła mi się taka właśnie sunia, pozatym ma problemy hormonalne i zamiast raz na pół roku to ona się męczy a ja znią co 3 miesiące, choć teraz nie widzę oznak więc mam nadzieję,że jej się poprawiło z tym ( była też leczona, tabletki, zastrzyki)

Asia :-D dobre ... muszę poobserwować moją, dzisiaj dostała ochrzan bo mi zeżarła kawałek narzuty, mam nadzieję,że to nie oznaka nadciągającego niebezpieczeństwa :-D ...a tak w ogóle, to zawsze ma @ jak mój M przyjeżdża - ciekawe :-D:-D:-D

A tak w ogóle dzień transferu wlicza się do dni po? Np jak miałam crio 20 to dziś jest 5 d czy 6? Bo życia powodu to 11. Zastanawiam się kiedy najwcześniej mogę zrobić test tak żeby to miało sens.
p.s moja sunie jeszcze nie miała okresu a ma już 9mc.

Jogo wg. mnie 1 dzień to dzień po transferze, u mnie 5 idzie ;) jeżeli źle myślę to proszę mnie poprawić ;) Miałyśmy transfer tego samego dni :) Kusi mnie żeby w przyszłą sobotę zrobić test sikany....a nóż coś wyjdzie :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry