Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno ich część jest twoja (a raczej twojego maleństwa) i z dnia na dzień będzie rosła, przecież zarodek dopiero niedawno zaczął hcg produkować. Więc masz się z czego cieszyć:-) Może powtórz w nd lub pn? Ovitrelle nie powinien już wtedy zakłamywać.
teraz mam zakaz badań do 10.04 :-) mąż musi si zregenerować nerwowo (ma trzy światy ze mną)
Dziewczyny mam pytanie czy któras z Was jest z Warszawy i leczy się w Novum ?? Jak tak to co sądzicie o tej klinice. Znacie w ogóle jakieś statystyki ??
Jedyne co znalazłam to, to że połowa ze starających się par nigdzy nie zostaje rodzicami. Mam jednak nadzieje że tym którym raz się udało mają większe sznase choć mój gin daje mi mniej niz 25% :-(((( a mąż twierdzi że nie wierzy że się uda i czy jest w ogóle sens podchodzić, bo teraz wierzył że beda nawet blizniaki a nic nie wyszło poza łzami, cholerną jedną kreską i cierpieniem.