reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ile po owulacji miałaś USG? Bo ja jak byłam na monitoringu to też okazało się że jest po owu ale lekarz przepisał leki i transfer się odbył
Miałam USG w poniedziałek, w 13 dc, a owu była w sobotę albo w niedzielę, w 11-12 dc. Lekarka bała się zrobić transfer żeby nie przegapić okna implantacyjnego. Mówiła, że endometrium się już przeobraziło i ona nie może powiedziec dokładnie kiedy była owu. Dlatego czekamy. W następnym cyklu muszę robić testy owulacyjne 🥲 moja przygodę z nimi zakończyłam już dawno temu ale wracają do mnie jak bumerang.
Dzięki [emoji8] Ogarnij się Kobietko! Uspokój nerwy [emoji4] ale rozumiem, że się boisz, jeśli to ostatnia blastka. Przygotuj się mentalnie najlepiej jak umiesz [emoji4]
Staram się, nawet na diecie jestem, ale mi nie idzie [emoji28] to ciężki czas bo w w tym czasie zaszłam w pierwszą ciążę to było 2 lata temu. niestety nie donosilam.

Miałam USG w poniedziałek, w 13 dc, a owu była w sobotę albo w niedzielę, w 11-12 dc. Lekarka bała się zrobić transfer żeby nie przegapić okna implantacyjnego. Mówiła, że endometrium się już przeobraziło i ona nie może powiedziec dokładnie kiedy była owu. Dlatego czekamy. W następnym cyklu muszę robić testy owulacyjne 🥲 moja przygodę z nimi zakończyłam już dawno temu ale wracają do mnie jak bumerang. Staram się, nawet na diecie jestem, ale mi nie idzie [emoji28] to ciężki czas bo w w tym czasie zaszłam w pierwszą ciążę to było 2 lata temu. niestety nie donosilam.
No to u mnie podobnie a jednak transfer się odbył :) zobaczymy

Ja mam zamrożone komórki. Moja pani doktor jest zdania ze mrożenie komórek nie jest złe. Czasem lepiej mrozić niż robić kolejna stymulację. Ja mam 9 zamrożonych. Mam jednak nadzieje se nie będzie potzreby ich zapladniac.

Właśnie moja lekarka odwołała mi transfer. Jestem wściekła 😠 bo już nie mogłam się doczekać piątku. Po tym jak miałam miesiąc temu biochemiczną co 2-3 dni kazała mi sprawdzać estradiol i progesteron czy wszystko jest w normie. Dziś stwierdziła że mój estradiol jest za niski i z takim poziomem to ona mnie nie dopuszcza i odwołuje. Mam schodzić z estrofem, duphaston brać jeszcze tydzień a resztę odstawić. Od okresu mam zacząć od nowa ale z większej dawki. Na razie to jestem zła zanim to przegryzę i zaakceptuję 😤

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry