reklama

Kto po in vitro?

mirela02
okres mozesz dostac nawet przy zazywaniu lekow to zalezy od organizmu. Mnie np. pojawil sie @ dopiero po odstawieniu ale sa dziewczyny co dostawaly @ w trakcie zazywania i wtedy wiedzialy ze sie transfer nie udal. Mnie akurat @ sie spoznil po transferze i mialam jeszcze glupia nadzieje ze wynik bety byl nieprawidlowy ale niestety dostalam @ i juz nie bylo sensu sie oklamywac... a Ty dostalas czy nie??? wsumie to jutro masz wynik betki wiec trzymam mocno kciuki zeby to byl Twoj szczesliwy dzien :))) pozdrawiam

reklama
Ja w piątek odstawiłam leki (w południe juz nie brałam) a dzisiaj już @ rozkręciła się na całego. Za pierwszym razem to po 3 dniach od odstawienia Duphatonu zaczęłam krwawić.

agnik, myszelina: Bardzo mi przykro. Doskonale wiem co teraz przeżywacie. Jeszcze nie zapomniałam i z pewnością nigdy nie zapomnę jakie to uczucie kiedy patrzy się na kolejny, negatywny test. Zbierajcie siły do dalszej walki.

mirela: W Tobie nadzieja... Czekam na dobrą wiadomość.

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.

nam się też nie udało beta 0, tyle wyrzeczeń, oszczędzania zero wakacji i klapa dziewczyny skąd bierzecie na to wszystko siłę no i tak kasa może w końcu będzie refundowane to in vitro.
myszelina, anja, agnik na kiedy planujecie kolejne podejście.

reklama
mirela
tak mi przykro jakie to nie sprawiedliwe tyle wyrzeczen i nic... ale wierze w to ze i my zobaczymy te nasze wymarzone dwie kreseczki i wysoka betke przeciez musi sie udac :) tylko pamietaj nie mozna sie poddac trzymaj sie cieplutko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry