Sherlook
Fanka BB :)
Śpię też. Wczoraj o 20 zasnęłam! W pracy tylko ziewam i sikam[emoji1787][emoji1787] I czuję brzuch co mnie bardzo uspokaja. Boję się co będzie jak przestanie [emoji33]No ja głównie śpię i sikam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Śpię też. Wczoraj o 20 zasnęłam! W pracy tylko ziewam i sikam[emoji1787][emoji1787] I czuję brzuch co mnie bardzo uspokaja. Boję się co będzie jak przestanie [emoji33]No ja głównie śpię i sikam
Jak brzuszek będzie rósł i naciskał na pęcherz, a dzidziuś dodatkowo zrobi z niego worek bokserski —- > to poczujesz co to znaczy często sikaćDziewczyny wy tak często sikacie?? Ja myślałam, że to przez proga, ale to co dzieje się od kilku dni to tragedia [emoji23] Rano siku, przed wyjściem do roboty siku, od razu po wejściu do pracy siku, w pracy z 15 razy. Wczoraj specjalnie przed wyjściem do domu byłam w WC i w połowie drogi już mi sie chciało [emoji2957] Nic nie boli, nie piecze i robię normalnie nie jakieś kropelki. Zaczynam bać się pić [emoji33]
Ja tak samo! Jeszcze kilka dni temu wytrzymywałam, ale teraz już nie[emoji1787]Tak! Moge pic i od razu isc sikac. Srednio co 30 min jestem w toalecie. Pic musze bo caly czas czuje sie odwodniona. Ale pozniej od razu wc. Teraz z ta noga ciezko, ale jakos ciagne jaza soba. A co gorsze! Nie wiem czy tez tak masz ale jak mi sie zachce to musze teraz, juz, natychmiast. Nie ma, ze za chwilę![]()
Da się częściej!! Byłam 30 min temu. Wypiłam 1/3 jogurtu idę już siku.Jak brzuszek będzie rósł i naciskał na pęcherz, a dzidziuś dodatkowo zrobi z niego worek bokserski —- > to poczujesz co to znaczy często sikać![]()
Najgorzej w sklepie albo w trakcie drogiJa tak samo! Jeszcze kilka dni temu wytrzymywałam, ale teraz już nie[emoji1787]
wJak brzuszek będzie rósł i naciskał na pęcherz, a dzidziuś dodatkowo zrobi z niego worek bokserski —- > to poczujesz co to znaczy często sikać![]()
Ja nie mam mdłości. Wydaje mi się, że one zależą od stężenia bety hcg, a u mnie mało jest. A poza tym ja dopiero 14 dpt to może za wcześnie. Dziś rano się właśnie zastanawiałam, że może te kobiety, które nie mają mdłości mają po prostu niską betę.Dziewczyny A co robicie na mdłości [emoji848]ja od kilku dni czuje się jakbym na ciągłym kacu była i mdli mnie cały czas [emoji2356]
Ja brałam Torecan. Wymiotowałam nawet ślina, wiec to ratowało mi życie. Na początku ciąży schudłam z 50 do 47 kilo w tydzień i byłam na skraju odwodnienia.Dziewczyny A co robicie na mdłościja od kilku dni czuje się jakbym na ciągłym kacu była i mdli mnie cały czas
![]()