reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja przez ta noge uruchomiona to dzis co chwilę przysypiam 🙈 mdlosci jednak bywaja caly dzien... Dobrze, ze mnie nie gonia wymioty bo chyba musialabym zamieszkac w toalecie. Bo jeszcze siku co 30-60 min 😂 powiem Wam, ze tak jakos mocniej mnie nagle brzuch zabolal i kilka razy zaklulo ale mam nadzieje, ze to wszystko to rozciaganie macicy..🙏

Ja przez ta noge uruchomiona to dzis co chwilę przysypiam 🙈 mdlosci jednak bywaja caly dzien... Dobrze, ze mnie nie gonia wymioty bo chyba musialabym zamieszkac w toalecie. Bo jeszcze siku co 30-60 min 😂 powiem Wam, ze tak jakos mocniej mnie nagle brzuch zabolal i kilka razy zaklulo ale mam nadzieje, ze to wszystko to rozciaganie macicy..🙏
ja jak powiedziałam lekarzowi że mnie kłuje to powiedział ma kłuć 🤣no to już się nic nie odzywam 🤣

Mnie też kłuje i tak ciągnie w pachwinach.

Wiecie co dziś zauważyłam, że pierwszy raz od 20 lat nie musiałam umyć włosów rano. Ja myję włosy codziennie rano, a wieczorem już mam tłuste. Dziś wstałam, chciałam umyć patrzę 😲😲😲😲 no szok. Są sypkie i piękne 😍😍 umalowałam się i wyszłam z łazienki 🙈
Podziwiam, ze masz sile sie umalowac ;) ja to jestem taka wyrzuta, ze szok. Dzis czuje, ze spedze dzien tak samo jak wczoraj - w pozycji lezacej co jakis czas zasypiajac ;)

Podziwiam, ze masz sile sie umalowac ;) ja to jestem taka wyrzuta, ze szok. Dzis czuje, ze spedze dzien tak samo jak wczoraj - w pozycji lezacej co jakis czas zasypiajac ;)
Ja też leżę w łóżku i oglądam serial, ale na szczęście u mnie dopiero początek i nie mam jakiś objawów które by mi uniemożliwiały funkcjonowanie. I umalować miałam na myśli tylko podkład plus puder [emoji1787]

Ja też leżę w łóżku i oglądam serial, ale na szczęście u mnie dopiero początek i nie mam jakiś objawów które by mi uniemożliwiały funkcjonowanie. I umalować miałam na myśli tylko podkład plus puder [emoji1787]
To moze i ja dojdę do lazienki jakos sie ogarnac 😂 moze choc tusz użyje ;)
W nocy slabo spalam przez ta noge. Dodatkowo przed snem tak mnie strasznie mdlilo. A dzis od rana mam taki metaliczny posmak. 🙈

reklama
To moze i ja dojdę do lazienki jakos sie ogarnac 😂 moze choc tusz użyje ;)
W nocy slabo spalam przez ta noge. Dodatkowo przed snem tak mnie strasznie mdlilo. A dzis od rana mam taki metaliczny posmak
Ja jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic 😥

Do góry