reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic 😥
O matko! To Ciebie mocno meczy 😔 a probowalas smecte albo po lyzeczce herbaty takiej gorzkiej? Pomysl moze faktycznie o tych kroplowkach, żebyś sie nie odwodnila.
Te ranne mdlosci to taka legenda. Chyba te mdlosci i wymioty sa calymi dniami i nocami...

Ja jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic [emoji26]
A nie może Ci lekarz dać jakiś tabletek? Przecież ty się odwodnisz i chyba dla dziecka to też nie jest dobre.

Moze Cie to ominie ;) mnie na początku w ogole nie mdlilo. Od paru dni tak mam. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie wymiotow...
No i mnie bardzo scielo, jestem mega zmęczona. Ale ja tez odrzuciłam calkowicie kawe, wiec moze to tez wplywa ;)
Dziś pierwszy raz od transferu wypiłam słabą kawę i od razu mnie zimne poty oblały. Chyba nie będę pić [emoji33]

Ja jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic 😥
Odwodnisz się i osłaniać. W pierwszej ciąży wytrzymałam 7 dni a do szpitala trafiłam to już nie miałam siły stać na nogach.
Dali mi kroplówkę, przez kilka dni byłam w szpitalu. Później stosowałam Torecan, do końca 3 miesiąca.
Jeśli jest tak ze wymiotujesz nawet woda, to nie czekaj zbyt długo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry