Orchidea33
Fanka BB :)
Moze Cie to ominieCiekawe czy mnie też to czekaDla mnie to o czym piszesz jest takie nierealne.
No i mnie bardzo scielo, jestem mega zmęczona. Ale ja tez odrzuciłam calkowicie kawe, wiec moze to tez wplywa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze Cie to ominieCiekawe czy mnie też to czekaDla mnie to o czym piszesz jest takie nierealne.
O matko! To Ciebie mocno meczyJa jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic![]()
A nie może Ci lekarz dać jakiś tabletek? Przecież ty się odwodnisz i chyba dla dziecka to też nie jest dobre.Ja jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic [emoji26]
Dziś pierwszy raz od transferu wypiłam słabą kawę i od razu mnie zimne poty oblały. Chyba nie będę pić [emoji33]Moze Cie to ominiemnie na początku w ogole nie mdlilo. Od paru dni tak mam. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie wymiotow...
No i mnie bardzo scielo, jestem mega zmęczona. Ale ja tez odrzuciłam calkowicie kawe, wiec moze to tez wplywa![]()
Odwodnisz się i osłaniać. W pierwszej ciąży wytrzymałam 7 dni a do szpitala trafiłam to już nie miałam siły stać na nogach.Ja jeszcze leżę w łóżku , moje mdłości i wymioty nie mają nic wspólnego z rannymi .jak zaczynam po południu to kończę w nocy. Wczoraj tak mnie wymęczyli że dziś jeszcze leżę w łóżku a do tego ból gardła ,już tak je zdarlam od tych wymiotów. Ja nic nie mogę jeść ,zaraz pojawia się dziwny posmak w ustach który odrwzu doprowadza mnie do mdłości. Już myślałem żeby podjechać na kroplówkę bo chyba padnę i nic nie mogę pić,,nic![]()
Widocznie Twoj organizm juz nie potrzebuje kawyDziś pierwszy raz od transferu wypiłam słabą kawę i od razu mnie zimne poty oblały. Chyba nie będę pić [emoji33]
Jutro mam lekarza , może coś poradziA nie może Ci lekarz dać jakiś tabletek? Przecież ty się odwodnisz i chyba dla dziecka to też nie jest dobre.
Żebyś potem nie żałowała tych słów jak będziesz wymiotowaćGłupio to zabrzmi, ale ja bym chciała żeby mnie trochę zemdliło... Nic nie czuje, śniło mi sie, że na USG lekarz nie znalazł pęcherzyka ciążowego
To uwierz na słowo, nie chcesz żeby Cię chociaż trochę mdliłoGłupio to zabrzmi, ale ja bym chciała żeby mnie trochę zemdliło... Nic nie czuje, śniło mi sie, że na USG lekarz nie znalazł pęcherzyka ciążowego