Serduszkowelove
Fanka BB :)
Poczytałam teraz trochę Waszych wpisów, jakiej firmy koenzym q10 polecacie ? Znalazłam taki Link do: Koenzym Q10 (Ubichinon) 400 mg - 95% Substancji Czynnych - Vitama Nature
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie. Jest tylko taki komentarz. Ale chyba wszystkim tak piszą.A jeszcze Ci cis tam napisali??? Bo ja tak za bardzo noe rozumiem o co chodzi skoro jest prawidłowy XY LUB XX
Bardzo duzo dziewczyn poleca SwansonaPoczytałam teraz trochę Waszych wpisów, jakiej firmy koenzym q10 polecacie ? Znalazłam taki Link do: Koenzym Q10 (Ubichinon) 400 mg - 95% Substancji Czynnych - Vitama Nature
Tez miałam badanie PGS ale u mnie niestety wszystkie były uszkodzone zarodki w 22 chromosomie, wiec Ci nie pomogę. Myśle ze to zalecenie jest postawione tak jak przy badaniu wolnego dna płodu ze w razie czego gdy badania obrazowe złe wychodzą wskazane jest poszerzenie diagnostykiNie. Jest tylko taki komentarz. Ale chyba wszystkim tak piszą.
A nie dostałaś żadnych tabletek po punkcji? Ja mam umówioną wizytę u prof. na piątek, ale dzień po punkcji czyli od środy mam brać duphaston 2 razy dziennie przez 10 dni.Tak, szybko właśnie.
Ale z tego co czytałam to dziewczyny po punkcji też wcześniej dostawały.
Nie wiem jak to dalej będzie z cyklem, kiedy się unormuje itd.
Dziękuję jaką dawkę? 100mg 200 ?Bardzo duzo dziewczyn poleca Swansona
Sama go stosuje
Ja jestem w trakcie stymulacji juz i lekarz zalecił mi 2x200 czyli dzienna dawka 400Dziękuję jaką dawkę? 100mg 200 ?i czy jeszcze oprócz tego coś? Ja stosuje ADEK I Jodolit od Zięby mam bardzo dobre samopoczucie plus shatavari
![]()
Ja właśnie nic nie dostałam a też o to pytałam.A nie dostałaś żadnych tabletek po punkcji? Ja mam umówioną wizytę u prof. na piątek, ale dzień po punkcji czyli od środy mam brać duphaston 2 razy dziennie przez 10 dni.
Jak się czujesz ???Ja jestem w trakcie stymulacji juz i lekarz zalecił mi 2x200 czyli dzienna dawka 400
Dodatkowo ovarin, wit D4000, omega 3,6
Narazie dobrze- w środę mam poglądJak się czujesz ???![]()