Gonzi
Fanka BB :)
No ja ogolnie nie decydowalam ktory zarodek podajemy tylko lekarz sam. A lekarz nie mial info o płci. Ja to dostałam na wydrukachNigdy nie badałam ale pytam z ciekawosci bo ponoc wybór płci jest w PL zakazane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja ogolnie nie decydowalam ktory zarodek podajemy tylko lekarz sam. A lekarz nie mial info o płci. Ja to dostałam na wydrukachNigdy nie badałam ale pytam z ciekawosci bo ponoc wybór płci jest w PL zakazane
) właśnie dziewczyny pisały mi na forum żeby suplementowac koenzym q10 żeby lepsze komórki były i zarodki.Rozumiem, oby te 3 były szczęśliweW takim razie trzymam kciuki za pozytywne wiadomości w przyszłym tygodniu dla nas obu
![]()
Już okres tak szybko?Ja na drugi dzień poszłam do roboty, ale cały czas mnie podbrzusze bolało a wczoraj przyszedł okres.
Muszę się umówić na wizytę do lekarki co dalej robimy.
Tak, szybko właśnie.Już okres tak szybko?
Ja na komórki brałam koenzym q10 najpierw 100 potem 300 dziennie i L-karnityne 2000. Jakiś tydzień przed punkcją miovelia nac i cały czas fertil women plus. Mąż na poprawę plemników proxeed plus i acertin dwa razy dziennie i Wit. C 3000Mnie lekarz kazał brać dawke 400 dziennie
Rozmawiałam z kolezanka która miała 3 punkcje
Pierwsza bez koenzymu- wynik 10 komórek, 2 zarodki
Pozostałe dwie z koenzymem po dwadzieścia kilka komórek i - po 7/8 zarodków
Gdybyście decydowali o ewentualnej kolejnej punkcji to zażywaj śmiało.
Ale trzymam bardzo mocno kciuki aby te 3 wystarczyły![]()
No też ciekawa jestem jak to będzie we wtorek muszę podpytać swoją ginTak, szybko właśnie.
Ale z tego co czytałam to dziewczyny po punkcji też wcześniej dostawały.
Nie wiem jak to dalej będzie z cyklem, kiedy się unormuje itd.
Ja też muszę się umówić na wizytę, czuję że mój organizm musi się zregenerować bo jednak od dłuższego czasu działał na wysokich obrotach.No też ciekawa jestem jak to będzie we wtorek muszę podpytać swoją gin
U nas w klinice nie podaja plci. Z tego co wiem sa kliniki, ktore podaja taka informacje na wynikach badan.Nigdy nie badałam ale pytam z ciekawosci bo ponoc wybór płci jest w PL zakazane
A jeszcze Ci cis tam napisali??? Bo ja tak za bardzo noe rozumiem o co chodzi skoro jest prawidłowy XY LUB XXDziewczyny czy są wśród Was dziewczyny które badały genetycznie zarodki w invicta? Chciałam się dopytać czy wszystkie macie na wynikach przebadanych zarodków taki komentarz jak wrzucam w zdjęciu? Chodzi mi o tą adnotację o konieczności diagnostyki płodu w kierunku aberracji chromosomowych. Niby mam że wyniki wszystkich 5 są prawidłowe ale jest na każdym taki komentarz.
Nie wiem czy to jest ich stały komentarz i mam się tym nie martwić czy się czegoś dopatrzyli?